• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Blog

GUSSTA

03-03-2017

Reageren is niet mogelijk

Online bedden van hout kopen: lage kosten in plaats van een luxe showroom

Een bed vormt een grote aankoop. We kopen een bed waar we vervolgens jaren en jaren gebruik van willen maken, waardoor het van belang is dat we voor kwaliteit kiezen. Bij Gussta bestel je online mooie bedden van hout, waarbij we gebruik maken van topkwaliteit materialen.

We hebben geen showroom, waardoor het helaas niet mogelijk is om de bedden en materialen op voorhand zelf te komen bekijken. In plaats daarvan houden we de kosten laag, om de bedden van hout voordelig te kunnen aanbieden. We snappen aan de andere kant heel goed dat het best een stap kan zijn om online een nieuw bed te kopen. Vandaar onze soepele voorwaarden: gratis verzending in Nederland en gewoon weer gratis retourneren zonder reden. Bovendien is het mogelijk om de betaling pas bij aflevering te doen.

Bedden van hout in topkwaliteit

We zorgen voor bedden van hout van topkwaliteit, bijvoorbeeld op basis van het FSC-keurmerk. Op die manier combineren we twee belangrijke eigenschappen. Het bed is zeer goed van kwaliteit en gaat daardoor een lange tijd mee. Ten tweede zorgen we ervoor dat je een duurzame keuze kunt maken. Het gaat om doorleefd hout met een bijzonder karakteristieke uitstraling, zonder dat dit een grote invloed op het milieu hoeft te betekenen.

Op die manier zorgen we voor een houten bed van zeer goede kwaliteit met een duurzame afkomst. Die combinatie maakt Gussta uniek. Om de kosten laag te houden hebben we geen luxe showroom waarin we de bedden neerzetten, maar maken we die op basis van de vragen van onze klanten. We maken zelf de hoogwaardige houten bedden en verzenden die gratis naar ieder adres in Nederland.

Gratis bezorgen en gratis retourneren

Je kunt online een van de bedden van hout kopen en die vervolgens gewoon gratis laten verzenden. Het is niet nodig om daar extra kosten van te maken. Wij hebben geen luxe showroom, waardoor er marge ontstaat om de bedden voordelig aan te bieden en er daarbinnen zelfs voor te zorgen dat we die gratis kunnen verzenden.

Is het houten bed om welke reden dan ook toch niet helemaal naar wens? Geen probleem, je kunt het bed dan gewoon gratis retourneren, zonder opgaaf van reden. Bovendien kun je het bed gewoon bij aflevering aan de deur betalen, waardoor het niet nodig is om op voorhand een groot bedrag over te maken.

Wil je een van de bedden van hout kopen, maar mis je zelf de vaardigheden om die in elkaar te zetten? Wij kunnen het bed dan ook meteen voor je monteren, zodat je zeker weet dat alles in orde komt.