Ga naar de inhoud

Online bedden van hout kopen: Gussta staat voor je klaar

person

gussta

calendar_month 03/03/2017

Een bed vormt een grote aankoop. We kopen een bed waar we vervolgens jaren en jaren gebruik van willen maken, waardoor het van belang is dat we voor kwaliteit kiezen. Bij Gussta bestel je online mooie bedden van hout, waarbij we gebruik maken van topkwaliteit materialen.

We hebben een showroom, waardoor het mogelijk is om de bedden en materialen op voorhand zelf te komen bekijken. We snappen namelijk heel goed dat het best een stap kan zijn om online een nieuw bed te kopen. Vandaar ook onze soepele voorwaarden: gratis verzending in Nederland en gewoon weer gratis retourneren zonder reden. Bovendien is het mogelijk om de betaling pas bij aflevering te doen.

Bedden van hout in topkwaliteit

We zorgen voor houten bedden van topkwaliteit, bijvoorbeeld op basis van het FSC-keurmerk. Op die manier combineren we twee belangrijke eigenschappen. Het bed is zeer goed van kwaliteit en gaat daardoor een lange tijd mee. Ten tweede zorgen we ervoor dat je een duurzame keuze kunt maken. Het gaat om doorleefd hout met een bijzonder karakteristieke uitstraling, zonder dat dit een grote invloed op het milieu hoeft te betekenen.

Op die manier zorgen we voor een houten bed van zeer goede kwaliteit met een duurzame afkomst. Die combinatie maakt Gussta uniek. Ook draait het bij ons grotendeels om het contact met de klant zodat wij rekening kunnen houden met alle wensen die aan bod kunnen komen. Zo kan er gedurende een showroom afspraak nauw besproken worden hoe jij wilt dat jouw droombed eruit komt te zien en kunnen wij dit, wellicht doormiddel van maatwerk, realiseren. Het bed verzenden we vervolgens gratis naar ieder adres in Nederland en België. Het persoonlijke contact met de bezoekers zorgt ervoor dat ons team binnen Gussta iedere werkdag energiek en gepassioneerd aan de slag gaat.

Gratis bezorgen en gratis retourneren

Je kunt online een van de bedden van hout kopen en die vervolgens gewoon gratis laten verzenden binnen Nederland en België.

Is het houten bed om welke reden dan ook toch niet helemaal naar wens? Geen probleem, je kunt het bed dan gewoon gratis retourneren, zonder opgaaf van reden. Bovendien kun je het bed gewoon bij aflevering aan de deur betalen, waardoor het niet nodig is om op voorhand een groot bedrag over te maken.

Wil je een van de bedden van hout kopen, maar mis je zelf de vaardigheden om die in elkaar te zetten? Wij kunnen het bed dan ook meteen voor je monteren, zodat je zeker weet dat alles in orde komt.

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95