Ga naar de inhoud

Steigerhout tweepersoonsbed: rustiek en romantisch

person

gussta

calendar_month 21/12/2020

Steigerhout tweepersoonsbed kopen? Het is een bijzonder betaalbare keuze voor een stoer houten bed, dat natuurlijk in allerlei stijlen beschikbaar is. Dus ga je voor industrieel en robuust? Of voor meer subtiel om bijvoorbeeld het vloerkleed eronder en de kleur op de muur meer tot hun recht te laten komen? Je hebt allerlei keuzes, binnen de bedden die er met het hout voor zorgen dat je daar op een rustieke en romantische manier gebruik van kunt maken.

Zoek je naar een uniek bed, dat je bijvoorbeeld optisch wilt laten zweven? Wij maken steigerhouten bedden, zowel in eenpersoons als in tweepersoons. Je maakt een prachtige keuze, in combinatie met een stalen frame daaronder. Op die manier voorkomen we te veel kraken en zorgen ew voor de belangrijke stevigheid. Tegelijkertijd zie je er niet of nauwelijks iets van. Of zorgen we voor stalen details, die het tweepersoonsbed van steigerhout een prachtige keuze maken in de slaapkamer.

Er gaat niets boven hout

Welk type hout je ook kiest, het is volgens veel mensen het mooiste materiaal dat je daarvoor kunt gebruiken. Het hout heeft geleefd, leeft voor sommigen door en is een bijzondere keuze die ervoor zorgt dat je de slaapkamer meteen sfeervol kunt inrichten.

Met name steigerhout heeft al een heel leven achter de rug. Dat maakt het een mooie en karakteristieke keuze, terwijl je nauwelijks last hebt van kraken en andere nadelen van dit materiaal. Het hout heeft het als het ware allemaal al meegemaakt, waardoor het in de slaapkamer niet snel onder de indruk zal zijn van de omstandigheden.

Rustiek en romantisch: ontdek onze stijlen

Ben je benieuwd hoe je het rustiek en romantisch maakt met een steigerhout tweepersoonsbed? Je hebt de keuze uit verschillende mooie stijlen. Ga je bijvoorbeeld voor het bed dat boven de grond lijkt te zweven? Je kunt het bed bestellen in allerlei afmetingen. Bestel het bed in 160 ,180 of zelfs 200 centimeter breed en geef zelf aan van welke lengte je gebruik wilt maken.

En zoek je een bed met daar de nachtkastjes al aan? Het is de makkelijkste manier om de slaapkamer er in één keer goed mee in te richten. Zo weet je zeker dat je jouw spullen makkelijk kwijt kunt, zonder dat het afbreuk doet aan de romantiek.

Het steigerhout voor de bedombouw zorgt voor een mooie rustieke uitstraling. Maak van het bed het centrale deel in de slaapkamer, waarmee je zeker weet dat daar alle aandacht naar uit zal gaan. Het is precies waar we met de houten bedden. voor zorgen. Jij hebt de keuze uit steigerhout, eiken en oud eiken, die je online natuurlijk met elkaar kunt vergelijken. Vind op die manier het bed waar je naar op zoek bent, zonder dat je daar aan de andere kant een hoge prijs voor betaalt.

Steigerhout is stoer

Het steigerhout is een bijzonder stoere keuze. Het hout heeft dienst gedaan op steigers van bijvoorbeeld schilders en aannemers. Op de bouwplaats is er van alles mee gebeurd. Je weet op die manier zeker dat het tegen een stootje kan en dat het letterlijk doorleefd is. Dat komt zowel de kwaliteit als de uitstraling van de bedden enorm ten goede. Ondertussen houden we de prijzen scherp, om op een voordelige manier een steigerhout tweepersoonsbed te bestellen.

Binnen de tweepersoonsbedden kies je zelf hoe groot het bed precies moet zijn. En ga je voor een zwevend bed of vind je het vooral belangrijk dat er stevige poten van staal onder zitten? We bieden je de verschillende mogelijkheden, ook als het gaat om het hoofdbord waar je gebruik van wilt maken. Daarvoor gebruiken we hetzelfde steigerhout, om er één geheel van te maken. Op die manier is jouw bed een geweldige keuze, waarmee je er in de slaapkamer voor zorgt dat je gebruik maakt van de stoerste en mooiste materialen.

Steigerhout tweepersoonsbed kopen

Wil je een steigerhout tweepersoonsbed kopen? Ontdek de zwevende modellen, de bedden op stoere poten en bijvoorbeeld de bedden die als een massief geheel op de grond lijken te liggen. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van de verschillende stijlen, waarmee je zelf bepaalt hoe het bed eruit komt te zien.

Wij laten je zien wat er mogelijk is, om de slaapkamer op een wel heel bijzondere manier in te richten. Het bed van steigerhout is voor twee personen een indrukwekkende verschijning, zelfs als je kiest voor 140cm breedte als twijfelaar of 160cm breedte als populairste maat in Nederland. En ga je voor 180cm of 200cm? Met de grotere bedden zorg je ervoor dat je royaal kunt liggen, in een bed dat er geweldig uitziet en je uitnodigt om iedere avond lekker vroeg naar bed te gaan.

Wij gaan er graag voor je mee aan de slag, zodra jij een keuze hebt gemaakt uit de mooie steigerhouten tweepersoonsbedden die we kunnen maken. Dat doen we zorgvuldig en met de grootst mogelijke zorg, ook als je op zoek bent naar maatwerk. Bestel het bed waar je graag in wilt slapen, dan zorgen wij voor een exemplaar dat rustiek en romantiek in de slaapkamer uitstraalt.

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95