Ga naar de inhoud

Trends voor de herfst en winter: het mooiste dekbedovertrek in 240×220

person

gussta

calendar_month 29/07/2022

Het mooiset dekbedovertrek in 240×220 bestel je natuurlijk online. En de inspiratie daarvoor? Die doe je net zo goed online op. Wij helpen je op weg met de trends om in de herfst en winter lekker bij weg te dromen. 

Dus ben jij op zoek naar iets moois nieuws? Wij laten je zien waar je de komende maanden heerlijk onder slaapt. Of langer natuurlijk, omdat je bij ons in ieder geval kiest voor de beste materialen. Dat komt de levensduur ten goede, om zeker te weten dat je daarmee een goede keuze maakt.

Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende trends. En we leggen je nog een keer uit op welk bed het dekbedovertrek in 240×220 goed tot z’n recht komt. 

Lekker groot: voor bedden van 180cm breed

Het dekbedovertrek in 240×220 is er namelijk voor lekker brede bedden. Dus heb jij een bed van 180 x 200 of 180 x 220 centimeter? Dan kies je met 240 centimeter breedte voor de juiste maat.

Je zorgt er op die manier namelijk voor dat het dekbed zowel links als rechts naast het bed nog een stukje kan overhangen. Dat stukje moet zo’n 30 centimeter lang zijn, om het bed er mooi mee op te kunnen maken. En om jouw ’s avonds voldoende ruimte te bieden, zodat je vrijuit kunt bewegen.

Het dekbed en de dekbedovertrek kies je wat dat betreft een stuk breder dan het bed dat je hebt staan. Zo zorg je ervoor dat het goed bij elkaar past, dat je het bed er mooi mee kunt opmaken en dat je er lekker comfortabel onder slaapt. 

4 trends om bij weg te dromen

En ben je benieuwd naar de trends voor de herfst en winter, als het gaat om jouw nieuwe dekbedovertrek in 240×220? Wij zetten er vier voor je op een rij. Zo weet je zeker dat je er heerlijk onder slaapt. En dat jouw slaapkamer er geweldig uitziet natuurlijk, omdat dat net zo belangrijk is.

Slapen in een Oosters paleis

Misschien droom je wel weer van een verre reis, bijvoorbeeld naar een Oosters oord. Of misschien houd je gewoon van de momenten waarop je even helemaal tot rust kunt komen. Dankzij de kruiden en dankzij de bijzondere klanken die je er hoort. En die je associeert met het Oosten van de wereld.

Die kleuren en vormen komen terug in de trends van dit moment, bijvoorbeeld voor een dekbedovertrek in 240×220. Je zal merken dat je er automatisch een beetje rustiger van wordt. Wat dat betreft wordt het extra fijn om lekker naar bed te gaan, omdat je weet dat je daar helemaal kunt ontspannen. ’s Morgens word je weer fris wakker natuurlijk. Zo ben je klaar voor een nieuwe dag, als je jouw mooie slaapkamer nog wilt verlaten…

Klassiek in een nieuw jasje

Ben je meer van de klassieke vormen en kleuren, maar dan wel in een nieuw jasje? Dan kun je de slaapkamer ook daar heel mooi mee inrichten. Je kiest bijvoorbeeld voor donkerblauw en voor een combinatie met goud. De subtiele lijnen en sierlijke vormen zorgen ervoor dat dit op een geweldige manier tot z’n recht komt.

Dus maak je van jouw slaapkamer graag een eigen paleis? En dan niet in de Oosterse sferen, maar met een meer statige uitstraling om als een ware koning in bed te kruipen? Het is die klassieke stijl die steeds meer mensen aanspreekt. En waarmee je er in de herfst en de winter voor zorgt dat je zelfs de regenachtige en de koude dagen de baas zal zijn. Bestel jouw dekbedovertrek in 240×220 in deze geweldige stijl, om jouw slaapkamer daar op een mooie manier mee in te richten.

Peachy Pink en sweet

Als je jezelf het liefst lekker terugtrekt in de slaapkamer wil je die misschien wel wat zoeter en sweeter inrichten. Dan is het een geweldig idee om je te verdiepen in de Peachy Pink-stijl. Hiermee kies je voor warme en zachte kleuren, waardoor het extra leuk wordt om lekker onder de wol te kruipen.

Zelfs de meest regenachtige dag wordt dan een heel leuk moment, omdat jij lekker naar de slaapkamer kunt. Of je kunt daar juist een beetje langer blijven liggen, als je ’s morgens merkt dat het eigenlijk helemaal geen weer is om er al uit te gaan.

Wat dat betreft is het een fijne trend voor de herfst en de winter. Jouw dekbedovertrek in 240×220 is een mooie keuze, zal heerlijk slapen en zorgt ervoor dat je er toch zin in hebt iedere dag. En kies je een paar accessoires in dezelfde stijl? Dan richt je er zowel de badkamer als bijvoorbeeld de gang en andere delen van het huis er mooi mee in.

Wit in allerlei tinten

De vierde trend voor de herfst en winter is alles in wit. En dan niet in zomaar wit, maar in de verschillende tinten die er beschikbaar zijn. Juist door meerdere tinten wit met elkaar te combineren ontstaat er een heel interessante stijl. De tinten samen zorgen ervoor dat er een soort warmte ontstaat, zonder donker of overweldigend te worden.

In plaats daarvan nodigen de verschillende witte tinten uit om lekker in bed te stappen. En daar zo lang mogelijk te liggen, bijvoorbeeld tussen de kussens die je gebruikt ten opzichte van het dekbedovertrek in 240×220. Zo wordt het een plek om lekker te slapen en weer fris te ontwaken. En zo is het een plek om je lekker terug te trekken, bijvoorbeeld om een goed boek te lezen of samen van een film te genieten. 

Dekbedovertrek in 240×220 kopen

Wil je een dekbedovertrek in 240×220 kopen en ben je daarvoor op zoek naar de mooiste modellen? De dekbedovertrekken bij ons in het assortiment zijn beschikbaar in alle soorten en maten, dus ook in de afmeting die jij zoekt. Wat dat betreft valt er van alles te ontdekken. Bekijk onder andere de dekbedovertrek in 240×220 en houd rekening met de trends voor de herfst en winter: dan weet je zeker dat je een geweldige keuze maakt. 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95