Ga naar de inhoud

Zonder te kraken en betaalbaar: steigerhout bed in iedere afmeting

person

gussta

calendar_month 15/01/2023

Een steigerhout bed van kwaliteit kraakt niet, is er in iedere afmeting en ziet er geweldig uit. Dat kunnen we zeggen, omdat we weten hoe we bedden van dit hout moeten maken. En omdat onze klanten het keer op keer bevestigen: het bed kraakt niet. Dat wisten wij natuurlijk allang, maar we zijn blij dat onze klanten dat ook zo ervaren.

Dus zoek je een bed dat voldoet een de hoogste kwaliteitseisen? En dat ondertussen gemaakt is van betaalbaar hout van steigers? Dan hebben we precies het houten bed voor je dat je zoekt. We gebruiken steigerhout, dat zich al een leven lang heeft bewezen. De enorme kwaliteit van het hout maakt het goed geschikt om er een stevig bed van te bouwen. Bovendien heeft het hout zich al goed ‘gezet’, dus is het kraken al achter de rug. Wij gebruiken hout met het juiste vochtpercentage. Dat garandeert een stevig geheel dat nauwelijks kraakt, dus waarin je heerlijk zal slapen.

Bedden van steigerhout

We zijn gespecialiseerd in bedden van steigerhout. En in andere houtsoorten, zoals eiken en oud eiken of grenen. Dus zoek je een houten bed? Wij zorgen er met het steigerhout voor dat de bedden heel betaalbaar blijven.

Dat geldt bijvoorbeeld voor ons steigerhout bed Hippo. Het bed kunnen we bouwen in iedere gewenste afmeting, zodat je daar heerlijk in zal slapen. Stem het formaat af op de ruimte die er beschikbaar is in de slaapkamer. Dan zorgen wij voor een bed dat precies past. En waarmee je zeker weet dat je kiest voor hout van de hoogste kwaliteit.

Uiteraard kunnen we meerdere bedden maken van steigerhout. Dankzij de verschillende ontwerpen en designs kies je voor een stoere en robuuste look, voor een bed in combinatie met staal of voor een heel andere stijl. We laten je online graag zien wat er allemaal beschikbaar is. En daarmee gaan we aan de slag als jij bestelt, inclusief gratis bezorging tot bij jou aan de deur.

Tip: denk je aan een bed van steigerhout, maar kom je er met de maten niet uit? Als je toch iets anders zoekt kunnen we daar zelfs op maat mee aan de slag. Zo maken we uiteindelijk altijd precies het bed dat jij zoekt. Vanzelfsprekend brengen we je vooraf een offerte uit, zodat je goed weet waar je aan toe bent.

Steigerhout bed: behandeld of onbehandeld

Een steigerhout bed maken we precies op de manier die jij wilt. Dat betekent dat we het bed maken aan de hand van het ontwerp dat jij mooi vindt. En dat we het bed vervolgens kunnen behandelen als je dat wilt, of niet.

Dus zoek je naar een steigerhout bed dat volledig onbehandeld blijft? Het geeft de meest rauwe en natuurlijke uitstraling. Wij gebruiken het hout van de steigers, goed van kwaliteit en uitstekend geschikt om een bed van te bouwen. Onbehandeld is het een geweldige keuze voor in de slaapkamer, zowel met als zonder staal voor verdere verfraaiing en meer stevigheid.

Zoek je aan de andere kant juist wel naar behandeld hout? We kunnen op het steigerhout bed een matte lak toepassen. Met de matte lak zorgen we voor bescherming en voor een net andere uitstraling. Het hout oogt iets minder robuust en ruig, waardoor sommigen dat mooier vinden voor in de slaapkamer.

Tip: ben je benieuwd naar de verschillende uitstralingen, met en zonder matte lak? Stel ons je vragen, dan sturen we je graag een aantal foto’s toe. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, om zelf een keuze te maken. 

Betaalbaar en zelf te monteren 

Het bed in steigerhout is bijzonder goed betaalbaar. We gebruiken goedkoper hout dan dat in eiken en andere houtsoorten. Op die manier maken we het houten bed voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar. Dat geldt inclusief een eventueel hoofdbord. We gebruiken hout van goede kwaliteit, dat aan de andere kant niet te veel hoeft te kosten. Uiteraard zetten we het bed zo stevig mogelijk in elkaar, zoals we ook met andere houtsoorten zouden doen.

Dat wil zeggen, de delen die we al in elkaar kunnen zetten voor de verzending. Je ontvangt van ons een bouwpakket, dat je zelf kunt opbouwen tot bed. Dat lukt de meeste mensen, ook met twee linkerhanden. Onze klanten geven ons aan dat het ze vaak al binnen 20 minuten is gelukt. Uiteraard ontvang je bij het bed in steigerhout een duidelijke beschrijving, waarin we precies aangeven hoe je hiermee aan de slag gaat. En kom je er zelf toch niet helemaal uit? Vraag onze klantenservice om hulp, dan helpen we je daarmee natuurlijk graag op weg. 

Als het bed eenmaal staat is het een prachtige verschijning in de slaapkamer. In steigerhout kies je voor een mooi en degelijk materiaal, dat bovendien een lange tijd mee kan. Zo slaap je voortaan heerlijk, word je lekker fris wakker én is de slaapkamer een prachtige ruimte om iedere keer dat je erin loopt weer van te genieten.

Steigerhouten bed: prachtig natuurlijk materiaal

Dus denk je aan een steigerhouten bed? Het is een mooi materiaal, dat goed geschikt is om een bed van te maken. Dat doen we in 90 x 200, in 140 x 200 en in 160 x 200 of 180 x 200. Bovendien maken we de bedden in een lengte van 2 meter, 210 centimeter en 220 centimeter. En zoek je een breedte van 200 centimeter of gaat het je om nog een andere maat? Geen zorgen, wij kunnen er sowieso mee uit de voeten.

Wij begrijpen wat jij belangrijk vindt. Daarom bouwen we bedden van het beste hout. We bouwen een steigerhout bed of gebruiken een ander type hout. In alle gevallen kun je rekenen op een oerdegelijk en sterk geheel, waarin je iedere nacht heerlijk zal slapen. 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95