Massief eiken bed Ritsma
Hout:       Massief eiken
Dikte: 4 cm
Buitenmaat: Binnenmaat + 8 cm
Hoogte bed ombouw: 39 cm
Hoogte hoofdbord: 79 cm
Inlegdiepte: 15 cm
Ruimte onder het bed: 19,5 cm
U onderstel: Staal
Afwerking staal:      Blanke poedercoating

Eikenhouten bed industrieel met stalen U


Stoer bed in Nederland gemaakt van massief eiken. Absoluut een blikvanger in de slaapkamer en nog heerlijk om in te slapen ook. Het bed wordt gemaakt van zeer massief rustiek eiken balken van maar liefst 4 cm dik.


Rustiek eiken wil zeggen dat in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Deze kenmerken geven het hout een warm en levendig karakter.


Stalen onderstel bed


Het onderstel is leverbaar in diverse kleuren. We kunnen het onderstel ook industrieel uitvoeren. Dat wil zeggen dat je de lasnaden nog ziet en het staal is afgewerkt met een blanke coating als beschermlaag. Superstoer! Het bed wordt standaard geleverd exclusief lattenbodems en matras.


Hoofdbord


Optioneel is het bed leverbaar met een eiken hoofdbord. Het hoofdbord zoals afgebeeld op de foto is 79 cm. Het eikenhouten hoofdbord is ook leverbaar in 99 cm hoog. De hoogte van het hoofdbord wordt gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het hoofdbord.


Afwerking eiken bed


Het bed kunnen we met een blanke matte lak afwerken. Met de matte lak is het hout beschermd en blijft de oorspronkelijke kleur van het hout zoveel mogelijk behouden.


Wil je het hout liever in een andere kleur dat beter bij je inrichting past, dan zijn er een verschillende kleur mogelijkheden. We werken het eiken dan af met een twee componenten olie. Zie voor de kleurmogelijkheden de foto die is toegevoegd.


Montage bed


Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen is de optie aanvinken en wij doen de rest.

€ 895,00
Levertijd: 5-6 weken
Binnenmaat
- +
  • ✓ Gratis bezorging Nederland en België
  • ✓ 60 dagen bedenktijd
  • ✓ Gratis retourneren
  • ✓ Betaling bij aflevering
  • ✓ Maatwerk mogelijk
  • ✓ Handmade in Holland
  • ✓ In showroom
Het bed in het echt bekijken? Plan een afspraak in onze showroom. > Maak afspraak