We hebben dit bed "de Tortuga" nu al bijna 6 jaar en zijn nog steeds zeer tevreden. - Beoordeling door Miranda de Wind - Rosenthal "We hebben dit bed "de Tortuga" nu al bijna 6 jaar en zijn nog steeds zeer tevreden .
Hebben hem zelfs (in overleg met Gussta) op hoogte kunnen laten maken omdat mijn man nu inmiddels 4 rugoperaties heeft gehad b .eter in en uit bed kan komen"
Steigerhouten bed Tortuga
€ 218,00
Levertijd: 2-3 weken
- +
  • Gratis bezorging vanaf € 50
  • Gratis retour
  • Montage aan huis mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd

Steigerhout bed Tortuga


Steigerhout bed gemaakt van mooi oud gerecycled hout. De hoogte van het hoofdbord is 80 cm en van het voeteneind 28 cm. De boven en onderzijde zijn met een brede lat afgewerkt. Het bed is leverbaar in een eenpersoons en tweepersoons versie en ook als twijfelaar. De lattenbodems zijn los bij te bestellen.
Het bed wordt in delen geleverd. De vier steigerhouten bedpanelen zijn eenvoudig in elkaar te klikken. Kwestie van een aantal minuten en het prachtige bed staat. 


Afwerking bed


We kunnen het steigerhouten bed afwerken met een watergedragen matte lak. Deze lak zorgt voor een extra bescherming van het hout. Het steigerhout van het bed voelt ook gladder aan. Een andere mogelijkheid is dat we het steigerhout afwerken met een white-wash olie.


Montage


Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z'n twee heb je het bed in 15 minuten staan. Het is een kwestie van in elkaar klikken. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen is de optie "montage laten uitvoeren" aanvinken en wij doen de rest.

Datum: 07 March 2018 Door: Miranda de Wind - Rosenthal
Beoordeling
We hebben dit bed "de Tortuga" nu al bijna 6 jaar en zijn nog steeds zeer tevreden. We hebben dit bed "de Tortuga" nu al bijna 6 jaar en zijn nog steeds zeer tevreden .
Hebben hem zelfs (in overleg met Gussta) op hoogte kunnen laten maken omdat mijn man nu inmiddels 4 rugoperaties heeft gehad b .eter in en uit bed kan komen
Datum: 17 October 2015 Door: Miranda de Wind - Rosenthal
Beoordeling
Helemaal Top We hebben dit bed "de Tortuga" nu al bijna 6 jaar en zijn nog steeds zeer tevreden .
Hebben hem zelfs (in overleg met Gussta) op hoogte kunnen laten maken omdat mijn man nu inmiddels 4 rugoperaties heeft gehad b .eter in en uit bed kan komen