Mooi en lekker zacht - Beoordeling door Charlotte "Mooi kleed en lekker om op te zitten en te liggen. De structuur is wel een uitdaging om schoon te houden, eigenlijk niet met schoenen erop.

REACTIE: Dank je wel voor je bericht. Het beste kunnen eventuele vlekken worden schoongemaakt met lauw water. Mocht de vlek er niet uitgaan dan adviseren wij een onderhoudsset."
Vloerkleed kabel ivoor
€ 449,00
Levertijd: 1-5 dagen
- +
  • Gratis bezorging vanaf € 50
  • Gratis retour
  • Montage aan huis mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd

Stoer vloerkleed kabel licht grijs

Prachtig exclusief tapijt die heerlijk aanvoelt aan de blote voeten. Wie wil er nou niet zo’n heerlijk kleed in de slaapkamer. Je zou haast in plaats van in bed op het kleed in slaap vallen. Het kleed is een geweven vloerkleed dat wordt gemaakt van wol vilt. Tapijt gemaakt van kabel dus geen Wifi. Het vloerkleed wordt geproduceerd in Europa. Leverbaar in de kleuren ivoor, antraciet en taupe en licht grijs.

Duurzaam tapijt van wolvilt

Wolvilt is een eeuwenoude wollen stof die op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Het wol vilt is een tijd lang minder populair geweest door de opkomst van synthetische stoffen, maar weer terug van weggeweest. De laatste jaren is het pure wol vilt weer helemaal hip. Als natuurproduct is wol namelijk milieuvriendelijk en duurzaam. Een vloerkleed van wol vilt is ook sterker dan synthetisch materiaal en minder aan slijtage onderhevig.

Product specificaties Materiaal: wolvilt
Datum: 27 January 2018 Door: Charlotte
Beoordeling
Mooi en lekker zacht Mooi kleed en lekker om op te zitten en te liggen. De structuur is wel een uitdaging om schoon te houden, eigenlijk niet met schoenen erop.

REACTIE: Dank je wel voor je bericht. Het beste kunnen eventuele vlekken worden schoongemaakt met lauw water. Mocht de vlek er niet uitgaan dan adviseren wij een onderhoudsset.