Ga naar de inhoud

Balkenbed met nachtkastjes

Massief eikenhout - 14 cm dik
Nachtkastjes verbonden aan het bed

1.575,00
Levertijd: 4-5 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren
  • check Betaling bij aflevering
  • check Maatwerk mogelijk
  • check Handmade in Holland
  • check In showroom

Balkenbed met nachtkastjes

Massief eikenhout - 14 cm dik
Nachtkastjes verbonden aan het bed

Binnenmaat


Hoofdbord


Afwerking


Montage

1.575,00

Omschrijving

Zwevend balkenbed met geïntegreerde nachtkastjes

Wil je echt iets bijzonders in de slaapkamer dan is dit massief eiken balken bed zeker een optie. Een heerlijk bed dat er ook nog geweldig uitziet. Het rustieke eiken met mooie kleurschakeringen, noesten en scheuren geeft een heel eigen karakter aan het bed. De balk aan het hoofdeinde steekt aan beide zijdes 30 cm uit waardoor er een nachtkastje ontstaat.

Al het hout wordt terug gedroogd om te zorgen voor een minimale werking van het eikenhout. De massief eiken balken komen ruw binnen en worden terug geschaafd naar 14×14 cm voordat ze verder worden bewerkt.

Door een solide stalen constructie binnenin lijkt het bed te zweven. Niet geheel onbelangrijk, de stalen draagconstructie zorgt er voor dat de kans op kraken van het hout is uitgesloten. Het bed is zo gemaakt dat er ook elektrische bedbodems in kunnen. Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems. Deze zijn los bij te bestellen. Heb je reeds bestaande lattenbodems die je in het bed wilt plaatsen, neem dan even contact met ons op. Het onderstel is zo gemaakt dat de maximale inlegdiepte (14 cm) van de ombouw benut kan worden voor lattenbodems en matras.

Het Hoofdbord

Het eiken bed is optioneel leverbaar met een massief eiken hoofdbord (zoals afgebeeld). Het hoofdbord is opgebouwd uit drie eiken planken van maar liefst 4 cm dik en staat iets schuin naar achteren geplaatst. De totale hoogte met hoofdbord vanaf de grond gemeten wordt dan 83 cm.

Afwerking eiken bed

Het bed kunnen we met een blanke matte lak afwerken. Met de matte lak is het hout beschermd en blijft de oorspronkelijke kleur van het hout zoveel mogelijk behouden. Wil je het bed liever een kleurtje geven zodat het beter past bij jou stijl en interieur past? Dan kan je kiezen uit de kleuren donkerbruin, white wash, puur olie en grey wash.

De Montage

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z’n twee heb je het bed zwevend en wel in 30 minuten staan.
Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen, is de optie “montage laten uitvoeren” aanvinken en wij doen de rest. De balken zijn behoorlijk zwaar. Als de balken een trap op moeten, kan het zijn dat de monteur hulp nodig heeft om de balken door het trapgat naar boven te krijgen.

 

Specificaties

hout Rustiek eiken
Dikte 14x14 cm
Buitenmaat Binnenmaat + 28 cm
Hoogte bed ombouw 35 cm
Hoogte hoofdbord 83 cm
Inlegdiepte 14 cm
Ruimte onder het bed 21 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95