• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice

Massief eiken eenpersoons Balkenbed

875,00

Binnenmaat * 

Hoofdbord * 

Afwerking * 

Montage * 

875,00

Levertijd: 3-4 weken
  • Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Omschrijving

Eenpersoons zwevend eikenhouten balken bed

Een bijzonder eenpersoonsbed nodig voor je kinderen of logeerkamer? Dan is dit massief eiken balken bed zeker een optie. Een heerlijk bed dat er ook nog geweldig uitziet. Het rustieke eiken met mooie kleurschakeringen, noesten en scheuren geeft een heel eigen karakter aan het bed. Voor een extra stoer uiterlijk hebben we gekozen voor de zichtbare verbindingen met stalen moeren op de hoeken.

Al het hout wordt terug gedroogd om te zorgen voor een minimale werking van het eikenhout. De massief eiken balken komen ruw binnen en worden terug geschaafd naar 14×14 cm voordat ze verder worden bewerkt.

Door een solide stalen constructie binnenin lijkt het bed te zweven. Het bed is zo gemaakt dat er ook elektrische bedbodems in kunnen. Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodem en nachtkastje. Deze zijn los bij te bestellen. De inlegdiepte voor lattenbodem en matras is bij het Balkenbed standaard 14 cm.

Het Hoofdbord

Het eiken bed is optioneel leverbaar met een hoofdbord. Het hoofdbord is opgebouwd uit drie eiken planken en staat iets schuin naar achteren geplaatst.

De Montage

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z’n twee heb je het bed zwevend en wel in 30 minuten staan. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen, is de optie “montage laten uitvoeren” aanvinken en wij doen de rest. De balken zijn behoorlijk zwaar. Als de balken een trap op moeten, kan het zijn dat de monteur hulp nodig heeft om de balken door het trapgat naar boven te krijgen.

 


Specificaties

Hout

Rustiek eiken

Dikte

14×14 cm

Buitenmaat

Binnenmaat + 28 cm

Hoogte bed ombouw

35 cm

Hoogte hoofdbord

83 cm

Inlegdiepte

14 cm

Ruimte onder het bed

21 cm

Andere suggesties…

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.