Massief eiken eenpersoons Balkenbed
Hout:       Massief eiken
Dikte: 14x14 cm
Buitenmaat: Binnenmaat + 28 cm
Hoogte bed ombouw: 35 cm
Hoogte hoofdbord: 83 cm
Inlegdiepte: 14 cm
Ruimte onder het bed: 21 cm

Eenpersoons zwevend eikenhouten balken bed


Een bijzonder eenpersoonsbed nodig voor je kinderen of logeerkamer? Dan is dit massief eiken balken bed zeker een optie. Een heerlijk bed dat er ook nog geweldig uitziet. Het rustieke eiken met mooie kleurschakeringen, noesten en scheuren geeft een heel eigen karakter aan het bed. Voor een extra stoer uiterlijk hebben we gekozen voor de zichtbare verbindingen met stalen moeren op de hoeken.


Al het hout wordt terug gedroogd om te zorgen voor een minimale werking van het eikenhout. De massief eiken balken komen ruw binnen en worden terug geschaafd naar 14x14 cm voordat ze verder worden bewerkt.


Door een solide stalen constructie binnenin lijkt het bed te zweven. Het bed is zo gemaakt dat er ook elektrische bedbodems in kunnen. Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems. De inlegdiepte voor lattenbodem en matras is bij het Balkenbed standaard 14 cm.


Het Hoofdbord


Het eiken bed is optioneel leverbaar met een hoofdbord. Het hoofdbord is opgebouwd uit drie eiken planken en staat iets schuin naar achteren geplaatst.


De Montage


Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z'n twee heb je het bed zwevend en wel in 30 minuten staan. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen, is de optie "montage laten uitvoeren" aanvinken en wij doen de rest. De balken zijn behoorlijk zwaar. Als de balken een trap op moeten, kan het zijn dat de monteur hulp nodig heeft om de balken door het trapgat naar boven te krijgen.

€ 875,00
Levertijd: 3-4 weken
Binnenmaat
  • ✓ Gratis bezorging Nederland en België
  • ✓ 60 dagen bedenktijd
  • ✓ Gratis retourneren
Het bed in het echt bekijken? Plan een afspraak in onze showroom. > Maak afspraak