Oud eikenhouten bed Barney
Schrijf een review
€ 950,00
Levertijd: 3-4 weken
- +
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Zwevend oud eikenhouten bed Barnwood

Zwevend bed gemaakt van oud eikenhouten planken. De eiken balken zijn meer dan 200 jaar oud. Zeer bijzonder eiken hout. De sporen van de jaren in het hout geven het bed een stoer karakter. Ooit als schuur, door weer in wind in de Oostenrijkse bergen, nu dan eindelijk zijn rust gevonden als bed. Een mooi tweede leven. De oud eiken balken worden terug geschaafd naar 4 cm dikte. Het verweerde in het hout blijft mooi zichtbaar.

Het bed wordt standaard geleverd exclusief lattenbodems.

Hoofdbord 

Optioneel is het bed leverbaar met een hoofdbord van 60 cm of 80 cm hoog.

Afwerking bed

Het bed kunnen we afwerken met een blanke twee componenten lak. Daarmee is het hout beschermd en blijft de oorspronkelijke kleur van het hout zoveel mogelijk behouden.

Nachtkastje oud eiken

De oud eiken nachtkastjes aan het bed (zoals op de foto) zijn in dezelfde stijl gemaakt als het bed. Deze nachtkastjes zijn apart bij te bestellen.

Montage

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z'n twee heb je het bed zwevend en wel in 20 minuten staan. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen is de optie aanvinken en wij doen de rest.

Product specificaties
Materiaal:  Oud eiken
Hoogte: 38 cm