Ga naar de inhoud

In verband met de vakantie periode is onze werkplaats gesloten van 29 juli tot en met 16 augustus. Bestellingen waarvan de levertijd binnen deze periode valt of die besteld worden in deze periode hebben een levertijd van plus 2-3 weken.

Bed van hout: mooi en zeer duurzaam

person

gussta

calendar_month 23/03/2017

Het bed van hout heeft een mooi ontwerp en zit bovendien op een zeer duurzame wijze in elkaar. Duurzaam dankzij het gebruik van hout met het FSC-keurmerk en duurzaam dankzij een zeer lange levensduur van het bed. Het zijn twee eigenschappen van bedden die veel mensen aanspreken en er daarmee voor zorgen dat het houten bed een uitstekende keuze vormt.

We bouwen mooie bedden van hout, waarbij we metalen pootjes gebruiken om het effect te creëren dat ze zweven. We maken daarvoor gebruik van hout met een duurzaam karakter en zorgen er met de stevige constructie en eventuele afwerking van het hout voor dat dit lang mee zal gaan.

Mooie bedden van hout

De mooie bedden van hout kun je eenvoudig online bekijken. Blader er op je gemak doorheen om een keuze te maken uit de verschillende ontwerpen. Uiteraard maken we de bedden van hout standaard in de bekende formaten zoals 160 x 200 en 180 x 200cm. Daarnaast maken we graag bedden op maat, zodat die perfect in de slaapkamer passen en ervoor zorgen dat je lekker ruim kunt liggen. Het bed van hout valt eenvoudig aan je wensen aan te passen, waardoor we er met het formaat voor zorgen dat je er heerlijk ontspannen op in slaap kunt vallen en je de volgende morgen weer fris ontwaakt.

Duurzaam karakter van het hout

We maken voor het bed van hout bewust gebruik van hout met het FSC-keurmerk. We zorgen er daarmee voor dat het gaat om hout met een duurzaam karakter, waar je zonder problemen gebruik van kunt maken. Je hebt het plezier van een sfeervol materiaal met karakter, dat zich uitstekend laat lenen voor het bouwen van een stevige constructie. Andersom gaat dit niet ten koste van de natuur en het milieu, specifiek gericht op de houtproductie en houtkap.

Bed van hout met lange levensduur

Bovendien maken we gebruik van stevige houtsoorten zoals eikenhout en degelijke toepassingen van steigerhout. We zorgen er met de combinatie daarvan dat we alle bedden kunnen bouwen om daarmee een lange levensduur te kunnen garanderen. Het is in principe niet nodig om de bedden nog te behandelen met een (blanke) lak, in plaats daarvan kun je er meteen gebruik van maken op de manier zoals we het bed van hout afleveren.

Een houten bed kopen? Bekijk de verschillende mooie bedden waar je online een keuze uit kunt maken. Wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag, zodat je binnenkort in slaap kunt vallen op een bed van hout dat volledig aan je wensen voldoet, dankzij de metalen pootjes lijkt te zweven en op meerdere manieren een zeer duurzame keuze vormt. Direct een houten bed kopen of heb je vragen? Neem contact op voor meer informatie.

 

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95