Ga naar de inhoud

Bedombouw van hout: in 180 x 210 of andere bedmaat

person

gussta

calendar_month 29/03/2017

De bedombouw van hout is een uitstekende keuze, zowel dankzij het mooie karakter van het materiaal, de mogelijkheden om het materiaal te bewerken en uiteraard de stevig- en duurzaamheid daarvan. We bouwen unieke bedden die boven de grond lijken te zweven en gemaakt zijn van doorleefd hout met het FSC-keurmerk.

We maken de houten bedden op maat, waardoor we buiten de standaardmaten om ook tal van andere maten kunnen leveren. Zoek je naar een klein bed dat je gemakkelijk in een kleinere slaapkamer kwijt kan of heb je juist flink de ruimte en is een bedombouw van 180 x 210cm niet voldoende? Geen probleem, de bedombouw van hout kunnen we eenvoudig aanpassen aan jouw specifieke wensen.

Tip: wil je het bed bovendien laten monteren? Ook dan kunnen we voor een kleine meerprijs voor je verzorgen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt.

Houten bed op maat

We maken het houten bed volledig op maat. We gaan daarmee aan de slag zodra we de bestelling van je ontvangen, waardoor we niet allerlei modellen in een dure showroom achter de hand hoeven te houden. In plaats daarvan zorgen we er met de bedden op bestelling voor dat we je precies van dienst kunnen zijn met de maat van de bedombouw die je nodig hebt.

Tip: vind je het lastig om de ideale maat voor je bed te bepalen? Neem dan contact op en geef door welke ruimte je beschikbaar hebt. We kunnen je dan goed adviseren over de ideale maat van het houten bed, bijvoorbeeld ten opzichte van de bedombouw van 180 x 210cm.

Standaard maten voor de bedombouw

Je hebt uiteraard de keuze uit een aantal standaardmaten, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat ook het matras er zonder problemen op past. Het gaat dan bijvoorbeeld om de zwevende bedombouwen in 140, 160 en 180cm breed. Dit zijn de twijfelaars, de 2-persoons bedden en de grote 2-persoons bedden. Qua lengte kun je gebruik maken van 200, 210 of 220 centimeter, afhankelijk van je eigen lengte. Je kiest op die manier gemakkelijk een bed dat bij je past, waarvan wij de houten bedombouw voor je verzorgen.

Bedombouw op maat laten maken

Je kunt de bedombouw eenvoudig op maat laten maken. We zorgen er daarmee desgewenst voor dat de maten net even anders zijn dan de standaardmaten of dat je die naar wens met elkaar kunt combineren. Wil je meer weten over de bedombouw van hout en de mogelijkheden op dit gebied? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

 

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95