Ga naar de inhoud

Goed en goedkoop: een steigerhout bed met stoer karakter

person

gussta

calendar_month 20/11/2017

Goed van kwaliteit en tegelijkertijd goedkoop beschikbaar: een utopie? Niet bij Gussta. We maken stoere houten bedden met karakter. Van eiken hout en oud eiken, twee hoogwaardige materialen. Met een prijskaartje, waardoor de bedden niet voor iedereen bereikbaar zijn.

We werken aan de andere kant met steigerhout. Een goedkoper materiaal, dat toch voldoende kracht biedt om een stoer bed te bouwen. Met bijna net zoveel karakter als het eiken, zodat het houten bed toch voor iedereen bereikbaar is.

Goedkoper dan eiken hout

Het steigerhout is goedkoper dan eiken, waardoor ook het uiteindelijke bed minder hoeft te kosten. Op die manier maken we gebruik van een voordeliger materiaal, om daarmee te voorkomen dat de kosten voor het bed te hoog oplopen. Een mooie keuze, beschikbaar in bijvoorbeeld 160 x 200 of 180 x 200cm. Afhankelijk van de matrassen die je in het bed wilt gebruiken. Extra breed om lekker de ruimte te hebben. Of compact om ervoor te zorgen dat het bed goed in de slaapkamer past.

Welke afmetingen je ook wenst, dankzij het gebruikte steigerhout lopen de kosten daarvan niet te hoog op. Desgewenst inclusief mooie nachtkastjes aan het bed vast. Die lijnen te zweven, waardoor er een opgeruimd geheel ontstaat. Op die manier is het steigerhout een goede keuze voor een mooi bed, waarmee het een eye-catcher in de slaapkamer is.

Houten bed van steigerhout

Het houten bed van steigerhout is zowel een mooie als een degelijke keuze. Het hout is goed van kwaliteit, zo bewijst het eerdere gebruik in een professionele omgeving. Dat betekent dat het hout daarna uitstekend geschikt is om er een stevig bed van te bouwen.

Te combineren met onze mooie matrassen, zodat je daar heerlijk op in slaap kan vallen. Vooral in combinatie met een mooie dekbedovertrek ontstaat er een bijzondere combinatie. Kies bijvoorbeeld voor een effen exemplaar of een donkere kleur met een patroon. Op die manier komt de lichte kleur van het hout goed naar voren, dankzij het contrast waar je daarmee voor zorgt.

In 1 persoons of 2 persoons

Uiteraard is het steigerhout bed er in verschillende afmetingen. We noemden eerder al 160 of 180xm breedte. Daarmee kies je voor een 2 persoonsbed van dit materiaal. Aan de andere kant op zoek naar een 1 persoonsbed van steigerhout? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We zorgen er daarmee voor dat je in iedere slaapkamer gebruik kunt maken van een bed van steigerhout.

En heb je vragen over de bouwwijze of wil je een bed op maat bestellen? Neem contact met ons op. We vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden. Of over steigerhout en eiken hout.

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95