Ga naar de inhoud

Houten accessoires bij het bed: styling slaapkamer

person

gussta

calendar_month 26/07/2017

De styling van de slaapkamer krijgt steeds meer aandacht. Val ontspannen in slaap in een mooie kamer die niet onderdoet voor het gemiddelde hotel. Gebruik hout voor een warm karakter en een mooie natuurlijke uitstraling.

Zorg voor het centrale element met een mooi houten bed en kies daarnaast voor een aantal bijzondere accessoires. We zetten een aantal voorbeelden op een rij om de slaapkamer op een stijlvolle manier in te richten. Gebruik dit ter inspiratie, zodat de slaapkamer de heerlijke ruimte wordt om ontspannen in slaap te vallen en weer fris te ontwaken.

Houten fotoschilderij

Een leuke nieuwe trend is het houten fotoschilderij. Er is dan sprake van bijvoorbeeld 5 of 6 planken onder elkaar in de horizontale richting. De planken zitten een paar millimeter uit elkaar, waardoor goed duidelijk is dat er sprake is van houten planken. Op het hout drukt de producent een foto naar keuze.

Tip: gebruik een vakantiefoto met een mooi uitzicht. Op die manier ontwaak je iedere dag alsof je weer op de prachtige bestemming bent.

Kies bij voorkeur voor een groot formaat fotoschilderij van hout. Op die manier kun je de slaapkamer daarmee op een stoere wijze inrichten. Het accessoire sluit dan goed aan bij het robuuste karakter van een houten bed.

Sierlijke houten takken met decoratie

Hout brengt warmte, vooral als je dat in de natuurlijke vorm gebruikt. Grote takken met decoratie zorgen er zowel boven de eettafel als op de salontafel voor dat je voor een bijzondere vorm van decoratie kunt zorgen. Deze takken en andere materialen zijn bovendien goed geschikt voor in de slaapkamer. Zorg er daarmee voor dat je decoratie aanbrengt of combineer het met verlichting.

Tip: zorg ervoor dat je de verlichting kunt dimmen, dat geeft een zachtere sfeer in de slaapkamer en maakt het gemakkelijker romantisch.

Trap van hout bij het bed

Het derde accessoire is een trapje van hout, dat je neer kunt zetten bij het bed of elders in de slaapkamer. Mooi ter decoratie en bovendien heel praktisch om wat kleding overheen te hangen of een dekentje op te bergen. Op die manier is het trapje van hout zowel decoratief als functioneel een goede keuze voor in de slaapkamer.

Houten bed kopen

Lekker slapen in een houten bed? We zorgen er met de verschillende houten bedden voor dat je de keuze hebt uit diverse modellen. Vergelijk ze online en bekijk ze bovendien in combinatie met de diverse accessoires die je in de slaapkamer kunt gebruiken. Op die manier creëer je een stoere en robuuste uitstraling, met een bed dat lang meegaat en het centrale element zal vormen.

Meer weten over onze houten bedden? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95