Ga naar de inhoud

Houten bed in de tienerkamer: stoer en met karakter

person

gussta

calendar_month 21/06/2017

Het houten bed in de tienerkamer is een zowel stoere als karakteristieke keuze, precies waar veel jongens (en ook meiden) naar op zoek zijn. Verras ze met een bed van hout of laat ze zelf de verschillende mooie modellen ontdekken.

Het bed van hout wint sterk aan populariteit, zowel dankzij het gebruik van robuuste materialen als de mooie natuurlijke uitstraling die er vanuit gaat. De ondersteuning met een stalen frame zorgt voor een oerdegelijk geheel, terwijl de mogelijkheid tot maatwerk ervoor zorgt dat het zelfs in een kleinere tienerkamer geen probleem is om een houten bed te plaatsen.

Stoere tienerkamer met hout

Het hout combineert een stevig geheel en een mooi karakter met een stoere uitstraling, een ideale keuze voor in de tienerkamer. Gebruiken jullie al hout voor bijvoorbeeld een mooi bureau of wellicht op andere plaatsen ter decoratie? Dan is het bed van hout daarop een mooie aanvulling.

Uiteraard bieden we de keuze uit een groot aantal verschillende soorten hout en ontwerpen, op basis van de afwerking daarvan. Van blank eiken voor een mooie lichte kleur tot de meer donkere en rustieke kleur van bijvoorbeeld het oud eiken.

Houten bed van eiken of steigerhout

De kosten van het houten bed drukken, om daar in de tienerkamer op een voordelige manier gebruik van te kunnen maken? Dan is het bijvoorbeeld de moeite waard om de bedden in steigerhout te bekijken. We zorgen er daarmee voor dat het houten bed aan de ene kant niet teveel hoeft te kosten, terwijl er aan de andere kant een heel duidelijk stoere uitstraling vanuit gaat. Steigerhout laat zich als materiaal gemakkelijk bewerken en is geschikt voor een aantal verschillende toepassingen, waardoor we daar op meerdere manieren goed mee uit de voeten kunnen.

In combinatie met het stalen frame dat we haast onzichtbaar onder het bed kunnen aanbrengen is er bovendien altijd sprake van een sterk systeem. Dit zorgt voor een lange levensduur van het bed, zowel voor in de tienerkamer als voor in de eigen slaapkamer. De bedden zitten op een stevige manier in elkaar, hebben een lange levensduur en zorgen er met hun tijdloze en natuurlijke ontwerpen voor dat ze zich eenvoudig laten combineren met verschillende stijlen en leuke accessoires.

Houten bed op maat

Tenslotte kunnen we het houten bed zonder problemen op maat maken, dus ook voor in een tienerkamer met relatief beperkte ruimte. Vanaf 80cm tot grote bedden van 200cm: we zorgen er met maatwerk voor dat het bed precies in de slaapkamer past en daar zorgt voor het centrale en stoere element in het interieur.

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95