Ga naar de inhoud

Stoer door de zomer heen: houten bed van eiken of steigerhout

person

gussta

calendar_month 12/07/2017

Kies voor stoer: kies het houten bed. De stoere keuze voor in de zomer, net als in de herfst, winter en lente. Jaarrond een robuuste keuze, die dankzij het gebruik van natuurlijke materialen mooi kleur bij de verschillende seizoenen.

Het houten bed van eiken of steigerhout is een hoogwaardige keuze, dankzij de stabiele constructie en de goede kwaliteit hout waarmee we werken. Dat betekent dat het bed geschikt is voor iedere slaapkamer in huis, niet in de laatste plaats dankzij de verschillende afmetingen.

Tip: op zoek naar een maatwerk houten bed? Geef de gewenste maten door, dan bouwen we een bed dat precies in je slaapkamer past.

Eiken en steigerhout voor het bed

Voor het houten bed maken we gebruik van hoge kwaliteit. We werken zowel met eiken als met oud eiken. Kies voor hout met een rijke historie of maak aan de andere kant gebruik van het populaire steigerhout.

In alle gevallen een mooie keuze, vooral in combinatie met de stalen onzichtbare poten onder het bed. Dit zorgt ervoor dat het bed boven de grond lijkt te zweven. Het is op die manier een stoere keuze voor in de zomer en de andere verschillende seizoenen.

Tip: staat het bed naast een raam? Met een blanke lak kun je het hout beter beschermen tegen UV-straling. We kunnen je daar goed over adviseren.

Houten bed met stoer karakter

Het houten bed heeft altijd een stoer karakter, onafhankelijk van het model dat je kiest. Op zoek naar een klein bed dat gemakkelijk in de kamer past of er met een groot tweepersoonsbed voor zorgen dat je juist alle ruimte hebt? In 160, 180cm of een andere afmetingen, afhankelijk van de ruimte die er beschikbaar is.

Het houten bed is op die manier een stoere keuze voor tijdens de verschillende seizoen. Een hip materiaal met een hoge mate van stevigheid en duurzaamheid. Dat betekent een bed met een lange levensduur, dat dankzij het stoere ontwerp zomaar het centrale element in de slaapkamer is en de aandacht op een prettige wijze naar zich toe trekt.

In ieder formaat voor iedere slaapkamer

Dankzij de verschillende formaten past het houten bed in iedere slaapkamer. De robuuste keuze voor de master bedroom, net als een praktische keuze in de tienerkamer. Op die manier is het houten bed altijd een goede keuze, onafhankelijk van de toepassing en de ruimte waar het om gaat.

Neem contact op bij vragen, dan denken we graag met je mee over het ideale bed. We adviseren over het gewenste formaat en kunnen bovendien aangeven welk materiaal we gebruiken en hoe je dat eventueel kunt behandelen of onderhouden.

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95