Ga naar de inhoud

Houten bedombouw op maat: 2x drie populaire maten

person

gussta

calendar_month 03/06/2018

Een houten bedombouw kopen? Netjes op maat, bijvoorbeeld in de 2x drie populaire maten. En daarnaast op zoek naar een ander formaat of zoek je advies over de ideale afmetingen? Wij helpen je er graag mee op weg, op basis van onze uitgebreide ervaring.

We kennen de ideale maten voor een twijfelaar, voor een tweepersoonsbed of een eenpersoonsbed. Zodat je een houten bedombouw kunt kopen, waarmee je een stoer bed neerzet dat voldoende ruimte biedt of aan de andere kant juist lekker compact is.

140, 160 en 180 centimeter lang

Een eenpersoonsbed kopen? De standaardmaat daarvoor is 90cm. Met 80cm kies je voor een small bed, waarvan je er twee naast elkaar kunt zetten voor een doorsnee tweepersoonsbed. We onderscheiden de volgende drie populaire lengtematen:

  • Houten bedombouw in 140cm
    
De ‘twijfelaar’. Een ideaal bed om alleen heel comfortabel in te kunnen slapen. En tevens geschikt om af en toe samen in te slapen, terwijl het bed lekker compact is.
  • Houten bedombouw in 160cm

    De standaardmaat voor een tweepersoonsbed. Op basis van 2x 80cm, als twee smalle matrassen of een enkel breed matras om goed op te kunnen slapen.
  • Houten bedombouw in 180cm

    De brede maat voor een tweepersoonsbed, op basis van twee keer 90cm. Ook beschikbaar als twee losse matrassen of op basis van één breed matras.

200, 210 en 220 centimeter breed

Ook in de lengte is er sprake van drie populaire maten. Standaard is er sprake van 200cm lengte, goed geschikt voor iedereen tot een lengte van 185cm. En ben je langer dan dat? Kies dan een houten bedombouw die 210cm of zelfs 220cm lengte meet. Op die manier heb je voldoende ruimte om er comfortabel in te kunnen slapen. Houd er wel rekening mee dat het gaat om de matrasmaat, waardoor de maat van de ombouw nog wat groter uitpakt.

Houten bedombouw kopen

Een houten bedombouw kopen? Wij zorgen voor houten bedden die niet of nauwelijks kraken, ook niet als je gebruik maakt van de grootste maten. Een stoere en robuuste keuze in de slaapkamer, op basis van eiken, oud eiken of het goedkopere steigerhout.

We zijn gespecialiseerd in houten bedden en kunnen die zowel in de populaire maten als in de andere afmetingen voor je maken. En zelfs voor je monteren in de slaapkamer, waardoor het niet nodig is om dat zelf te doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de ideale houten bedombouw en bijvoorbeeld de materialen die we daarvoor gebruiken.

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95