Ga naar de inhoud

Kies voor kwaliteit: het massief eikenhouten bed

person

gussta

calendar_month 10/06/2018

Een eiken bed kopen? Ga voor niets minder dan de beste kwaliteit, in een mooie massieve uitvoering. Om meerdere redenen een mooie keuze. Uitermate stevig en in combinatie met de stalen constructie goed geschikt om kraken te voorkomen.

Tegelijkertijd heeft het eiken een mooi doorleefd karakter. Voor een robuuste keuze in de slaapkamer die de aandacht trekt. Beschikbaar in diverse stoere modellen, uiteraard netjes op maat beschikbaar. In een van de populaire lengte- en breedtematen of op maat gemaakt zodat het bed perfect in de slaapkamer past.

Massief eiken: niets minder dan het beste

Het massief eikenhouten bed biedt niets minder dan de beste kwaliteit. Massief eikenhout van goede kwaliteit, dat we inkopen en tot het juiste niveau drogen om daar het bed van te kunnen maken. Dat helpt te veel kraken te voorkomen, omdat het hout minder zal ‘werken’. We maken het hout als het ware beter bestand tegen de wisselende luchtvochtigheid en temperaturen. Bovendien is het niet nodig om het eikenhout nog verder te behandelen, zodat je er in de slaapkamer meteen gebruik van kunt maken.

Oud eiken met extra karakter

En zoek je naar het meest karakteristieke dat er beschikbaar is? Kies dan niet zomaar voor het eikenhout, maar ga in plaats daarvan voor oud eiken. Een daadwerkelijk doorleefd type hout. Uitstekend van kwaliteit en met een mooi robuust karakter. Een prachtige keuze van goede kwaliteit, beschikbaar in diverse modellen en natuurlijk in combinatie met de stevige stalen constructie.

Op die manier heeft u de keuze uit meerdere materialen, altijd op basis van een stijlvolle keuze voor in de slaapkamer. Het bed van eiken hout draagt op een mooie manier bij aan de sfeer en uitstraling. Een ombouw van het bed die meer biedt dan alleen de basis om het matras op te kunnen leggen. In plaats daarvan is het een element dat de aandacht trekt, zowel met oud eiken als met het reguliere eikenhout waar we voor de bedden gebruik van maken.

Houten bed in de slaapkamer

Benieuwd naar onze houten bedden voor in de slaapkamer? Bekijk de diverse modellen of ontdek meer over de stalen constructies waar we gebruik van maken. In een aantal gevallen zorgen we er daarmee zelfs voor dat het bed boven de grond lijkt te zweven. De stalen poten zijn niet te zien, waardoor het lijkt alsof het bed en de nachtkastjes los zijn gekomen van de grond.

Daarmee laten we graag zien wat er mogelijk is met een eikenhouten bed, net als met de goedkopere modellen van steigerhout. Goed van kwaliteit, met een robuust en stoer karakter en natuurlijk netjes op maat beschikbaar. De ideale keuze om de slaapkamer op een heel bijzondere manier vorm te geven. Een unieke sfeer om in te slapen, dankzij het gebruik van een mooi natuurlijk materiaal.

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95