Ga naar de inhoud

Verstelbaar bed van hout: kies de juiste lattenbodem

person

gussta

calendar_month 19/12/2017

Slapen in een robuust en stoer houten bed. Maar, dan wel met de luxe mogelijkheden van vandaag de dag om het bed te kunnen verstellen. Een verstelbaar bed, zonder dat je het er van de buitenkant aan af kunt zien.

Kan dat? Dat kan zeker! Bij Gussta zorgen we voor mooie houten bedden, waarmee je geniet van het comfort dat we vandaag de dag verwachten van een bed. Sterker nog, we maken gebruik van verschillende lattenbodems en de beste matrassen. Voor een heerlijk bed, dat lijkt te zweven en de uitstraling heeft van het prachtige hout dat we daarvoor gebruiken.

Bed van hout: de ombouw

Bij een bed van hout is het de ombouw die zorgt voor de robuuste en stoere uitstraling. Het bed is van binnen voorzien van een stalen constructie, dat er vanuit het frame voor zorgt dat er een stabiel geheel ontstaat. En dat we in de bedden gebruik kunnen maken van een (verstelbare) lattenbodem, net als een degelijk matras.

Voor het hout maken we gebruik van steigerhout, van oude balken of van eiken hout, waarmee we verschillende modellen ontwerpen. Voor een houten bed van hoge kwaliteit, dat we eenvoudig kunnen combineren met het comfort van een verstelbaar bed en een dik matras om heerlijk ontspannen op in slaap te vallen.

Comfortabel matras met een lattenbodem

Het houten bed is wat dat betreft de bedombouw. Daar binnen is er ruimte voor een lattenbodem (https://www.gussta.nl/lattenbodems) en natuurlijk een comfortabel matras. Daardoor kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een verstelbaar bed. Het voeteneind en hoofdeind van het matras kunnen op die manier omhoog komen. Om ontspannen te kunnen lezen of een specifieke houding in bed aan te nemen. Met een bed van hout, waarbij het er aan de buitenkant niet meteen op lijkt dat dit allemaal mogelijk is.

Het oude karakter van een houten bed, met de moderne luxe om het matras in te kunnen stellen zoals je dat graag hebt. De ideale combinatie van materialen, die ervoor zorgt dat het bed het middelpunt van de slaapkamer is. Qua looks en dankzij het uitgebreide comfort, om iedere avond op in slaap te vallen.

Houten bed kopen: 2 persoons of een andere maat

Een houten bed kopen en daarvoor op zoek naar de mogelijkheden? Bekijk de bedden bij ons uit de collectie en maak daar op je gemak een keuze uit. Of neem contact met ons op, zodat we je daar goed over kunnen adviseren.

Zoek bijvoorbeeld naar een tweepersoonsbed of een andere afmeting. Zoals een twijfelaar of een bed voor één persoon. Wij zorgen er met de verschillende houten bedden voor dat je daarmee altijd een comfortabele keuze maakt. Voor een mooi bed, met de luxe van vandaag de dag.

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95