Balkenbed op poten
Hout:       Massief eiken
Dikte: 14x14 cm
Buitenmaat: Binnenmaat + 28 cm
Hoogte bed ombouw: 35 cm
Hoogte hoofdbord: 83 cm
Inlegdiepte: 14 cm
Ruimte onder het bed: 21 cm

Eikenhouten balken bed


Wil je echt iets bijzonders in de slaapkamer dan is dit massief eiken balken bed zeker een optie. Een heerlijk bed dat er ook nog geweldig uitziet. Het rustieke eiken met mooie kleurschakeringen, noesten en scheuren geeft een heel eigen karakter aan het bed. En nog handig ook die massieve balken om je kop koffie op te zetten.


Al het hout wordt terug gedroogd om te zorgen voor een minimale werking van het eikenhout. De massief eiken balken komen ruw binnen en worden terug geschaafd naar 14x14 cm voordat ze verder worden bewerkt.


Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems. Deze zijn los bij te bestellen. Heb je reeds bestaande lattenbodems die je in het bed wilt plaatsen, neem dan even contact met ons op. De inlegdiepte voor lattenbodem en matras is bij het Balkenbed standaard 14 cm.


Het Hoofdbord


Het eiken bed is optioneel leverbaar met 1 lang hoofdbord, of boomschors hoofdbord. Het hoofdbord staat iets schuin naar achteren geplaatst. De totale hoogte met hoofdbord vanaf de grond gemeten wordt dan 83 cm. Een bed met een boomschors hoofdbord heeft een hoogte van maximaal 95 cm.


Montage bed


Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z'n twee heb je het bed zwevend en wel in 30 minuten staan.


Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen, is de optie "montage laten uitvoeren" aanvinken en wij doen de rest.


De balken zijn behoorlijk zwaar. Als de balken een trap op moeten, kan het zijn dat de monteur hulp nodig heeft om de balken door het trapgat naar boven te krijgen.

€ 1.195,00
Levertijd: 4-5 weken
Binnenmaat
  • ✓ Gratis bezorging Nederland en België
  • ✓ 60 dagen bedenktijd
  • ✓ Gratis retourneren
  • ✓ In showroom
Het bed in het echt bekijken? Plan een afspraak in onze showroom. > Maak afspraak