Ga naar de inhoud

Balkenbed op poten

Massief eikenhout - 14 cm dik
Poten van eikenhout

1.450,00
Levertijd: 4-5 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren
  • check Betaling bij aflevering
  • check Maatwerk mogelijk
  • check Handmade in Holland
  • check In showroom

Balkenbed op poten

Massief eikenhout - 14 cm dik
Poten van eikenhout

Binnenmaat


Hoofdbord


Afwerking


Montage

1.450,00

Omschrijving

Eikenhouten balken bed

Wil je echt iets bijzonders in de slaapkamer dan is dit massief eiken balken bed zeker een optie. Een heerlijk bed dat er ook nog geweldig uitziet. Het rustieke eiken met mooie kleurschakeringen, noesten en scheuren geeft een heel eigen karakter aan het bed. En nog handig ook die massieve balken om je kop koffie op te zetten.

Al het hout wordt terug gedroogd om te zorgen voor een minimale werking van het eikenhout. De massief eiken balken komen ruw binnen en worden terug geschaafd naar 14×14 cm voordat ze verder worden bewerkt.

Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems. Deze zijn los bij te bestellen. Heb je reeds bestaande lattenbodems die je in het bed wilt plaatsen, neem dan even contact met ons op. De inlegdiepte voor lattenbodem en matras is bij het Balkenbed standaard 14 cm.

Het Hoofdbord

Het eiken bed is optioneel leverbaar met een lang hoofdbord. Het hoofdbord staat iets schuin naar achteren geplaatst. De totale hoogte met hoofdbord vanaf de grond gemeten wordt dan 83 cm.

Montage bed

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z’n twee heb je het bed zwevend en wel in 30 minuten staan.

Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen, is de optie “montage laten uitvoeren” aanvinken en wij doen de rest.

De balken zijn behoorlijk zwaar. Als de balken een trap op moeten, kan het zijn dat de monteur hulp nodig heeft om de balken door het trapgat naar boven te krijgen.

 

Specificaties

hout Rustiek eiken
Dikte 14x14 cm
Buitenmaat Binnenmaat + 28 cm
Hoogte bed ombouw 35 cm
Hoogte hoofdbord 83 cm
Inlegdiepte 14 cm
Ruimte onder het bed 21 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95