Eikenhouten bed Timber
Schrijf een beoordeling
€ 675,00
Levertijd: 5-6 weken
- +
  • Gratis bezorging vanaf € 50
  • Gratis retour
  • Montage aan huis mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd

Eikenhouten bed Timber met industriële poten

Dit jaar zijn wij gestart met een nieuw eikenhouten bed in de collectie. Subtiel en industrieel uitgevoerd. Een echte aanwinst in de slaapkamer. En heerlijk slapen in dit fantastische bed. Het bed wordt gemaakt van 42 mm dikke rustiek eiken planken die wij terug schaven naar 30 mm dikte.

Rustiek eiken wil zeggen dat in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Deze kenmerken van het hout geven het hout zoveel meer karakter dan wat er standaard te koop is. Al het hout wordt goed gecontroleerd op bruikbaarheid voor een bed ombouw.

De pootjes zijn industrieel uitgevoerd. Dat wil zeggen dat je de lasnaden nog ziet en het staal is afgewerkt met een blanke coating als beschermlaag. Superstoer! Wil je liever de pootjes in een kleur, informeer naar de mogelijkheden. Onder het stalen pootje zit een zwarte kunststof dop. Wordt standaard geleverd exclusief lattenbodems en matras.

Hoofdbord

Optioneel is het bed leverbaar met een eiken hoofdbord.Het hoofdbord zoals afgebeeld op de foto is 60 cm.

Afwerking eiken bed

Het bed kunnen we afwerken met een blanke matte lak. Daarmee is het hout beschermd en blijft de oorspronkelijke kleur van het hout zoveel mogelijk behouden.

Montage bed

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen is de optie aanvinken en wij doen de rest.

Product specificaties
Hout:       Rustiek eiken
Hoogte:           37 cm
Dikte:    3 cm
Pootjes: Staal