Het hout is heel mooi en het zwarte staal maakt het erg stoer. - Beoordeling door Marijn "Het hout is heel mooi en het zwarte staal maakt het erg stoer. Voor het in elkaar zetten heb je echt 2 personen nodig, maar is heel makkelijk te doen. En niet geheel onbelangrijk: hij ligt heerlijk!"
Eikenhouten Hemelbed
€ 1.295,00
Levertijd: 5-6 weken
Binnenmaat
- +
  • Gratis bezorging
  • Gratis retour
  • Montage aan huis mogelijk
  • 60 dagen bedenktijd
Hout:       Massief eiken
Dikte: 4 cm
Buitenmaat: Binnenmaat + 9 cm
Hoogte bed ombouw: 37,5 cm
Hoogte hoofdbord: 76,5 cm
Totale hoogte: 225 cm
Inlegdiepte: 15,5 cm
Ruimte onder het bed: 18,5 cm

Eikenhouten hemelbed


Het bed wordt gemaakt van 52 mm dikke rustiek eiken planken die wij terug schaven naar 40 mm dikte.


Rustiek eiken wil zeggen dat in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Deze kenmerken van het hout geven het hout karakter. Al het hout wordt goed gecontroleerd op bruikbaarheid voor een bed ombouw.Het stalen frame is voorzien van een blanke coating waardoor de je structuur en kleur van het staal blijft zien. Een stoer robuust industrieel bed.


De inlegdiepte voor lattenbodem en matras is bij dit bed standaard 15,5 cm. Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems.


Hoofdbord


Optioneel is het bed leverbaar met een eiken hoofdbord.Het hoofdbord zoals afgebeeld op de foto is 60 cm.


Afwerking eiken bed


Het bed kunnen we afwerken met een blanke matte lak. Daarmee is het hout beschermd en blijft de oorspronkelijke kleur van het hout zoveel mogelijk behouden.

Datum: 22 October 2018 Door: Marijn
Beoordeling
Het hout is heel mooi en het zwarte staal maakt het erg stoer. Het hout is heel mooi en het zwarte staal maakt het erg stoer. Voor het in elkaar zetten heb je echt 2 personen nodig, maar is heel makkelijk te doen. En niet geheel onbelangrijk: hij ligt heerlijk!