Deprecated: Return type of SkyVerge\WooCommerce\PluginFramework\v5_10_2\SV_WC_DateTime::getTimestamp() should either be compatible with DateTime::getTimestamp(): int, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/994476.cloudwaysapps.com/ctfnjjmrxt/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-google-analytics-pro/vendor/skyverge/wc-plugin-framework/woocommerce/compatibility/class-sv-wc-datetime.php on line 85
Zwevend Bed van Eikenhout kopen? - GUSSTA - Stoer en unieke bedden
Ga naar de inhoud

Massief eiken bed Bootsma

Massief eikenhout - 4 cm dik
Te combineren met boxspringset

875,00
Levertijd: 3-4 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren
  • check Betaling bij aflevering
  • check Maatwerk mogelijk
  • check Handmade in Holland
  • check In showroom

Massief eiken bed Bootsma

Massief eikenhout - 4 cm dik
Te combineren met boxspringset

Binnenmaat


Hoofdbord


Afwerking


Montage

875,00

Omschrijving

Eikenhouten bed

Absoluut een blikvanger in de slaapkamer en nog heerlijk om in te slapen ook. Het bed wordt gemaakt van rustiek eiken planken van maar liefst 4 cm dik!! Zeer robuust uitgevoerd!

Rustiek eiken wil zeggen dat in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Deze kenmerken geven het hout een warm en levendig karakter.

Hoofdbord

Optioneel is het bed leverbaar met een eiken hoofdbord. Het hoofdbord zoals afgebeeld op de foto is 98 cm. Het eikenhouten hoofdbord is ook leverbaar in 78 cm hoog. De hoogte van het hoofdbord wordt gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het hoofdbord.
Het recht hoofdbord wordt standaard geleverd zonder ruimte tussen de planken. Bij het schuine hoofdbord zit er 1 cm ruimte tussen de planken.

Bedbodems

Het bed wordt geleverd exclusief bedbodems. In het bed kan je lattenbodems plaatsen of een boxspring combinatie zoals afgebeeld op de foto.

Afwerking eiken bed

Het bed kunnen we met een blanke matte lak afwerken. Met de matte lak is het hout beschermd en blijft de oorspronkelijke kleur van het hout zoveel mogelijk behouden.

Wil je het hout liever in een andere kleur dat beter bij je inrichting past, dan zijn er een verschillende kleur mogelijkheden. We werken het eiken dan af met een twee componenten olie. Zie voor de kleurmogelijkheden de foto die is toegevoegd.

Montage bed

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen is de optie aanvinken en wij doen de rest.

 

Specificaties

hout Rustiek eiken
Dikte 4 cm
Buitenmaat Binnenmaat + 8 cm
Hoogte bed ombouw 38 cm
Hoogte hoofdbord 98 cm
Inlegdiepte 16,5 cm
Ruimte onder het bed 18,5 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95