• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice

Massief eiken bed Robben

1.125,00

Binnenmaat * 

Hoofdbord * 

Afwerking * 

Kleur frame * 

Montage * 

1.125,00

Levertijd: 6-7 weken
  • Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Betaling bij aflevering
  • Maatwerk mogelijk
  • Handmade in Holland
  • In showroom

Omschrijving

Massief eiken bed Robben

Stoer bed gemaakt van 4 cm massief eiken met stalen U frame. De combinatie van het robuuste staal en het massieve eiken geven het bed een eigentijdse uitstraling. Zonder twijfel een echte aanwinst in de slaapkamer en heerlijk om in te slapen. Het bed wordt gemaakt van 52 mm dikke rustiek eiken planken die wij terug schaven naar 40 mm dikte.

Rustiek eiken wil zeggen dat in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Deze kenmerken van het hout geven het hout zoveel meer karakter dan wat er standaard te koop is. Al het hout wordt goed gecontroleerd op bruikbaarheid voor een bedombouw.

Hoofdbord

Het bed is leverbaar met een eiken hoofdbord van 77 cm of 97 cm. Op de foto staat het bed afgebeeld met een hoofdbord van 97 cm uitgevoerd met een boomstamrand. De bovenkant heeft dan de natuurlijke welving van de boom. Extra stoer, maar gewoon een rechte rand kan ook als optie worden gekozen. De hoogte van het hoofdbord wordt gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het hoofdbord.

Afwerking eiken bed

Het bed kunnen we met een transparante matte lak afwerken. Met de matte lak is het hout beschermd en blijft de oorspronkelijke kleur van het hout zoveel mogelijk behouden.

Wil je het hout liever in een andere kleur dat beter bij je inrichting past, dan zijn er een verschillende kleur mogelijkheden. We werken het eiken dan af met een twee componenten olie. Zie voor de kleurmogelijkheden de foto die is toegevoegd.

Stalen frame

Het stalen frame kunnen we in verschillende kleuren afwerken. Het bed zoals op de foto is blauwgrijs uitgevoerd. Dat wil zeggen dat het staal is afgewerkt met blauwgrijze coating. Liever toch een andere kleur, zoals wit, zwart of industrieel dan kan dat ook.

Kies je voor industrieel dan blijven de lassen zichtbaar en is het staal afgewerkt met een blanke coating als beschermlaag. De kleurnuances in het staal blijf je dan zien. Superstoer! Op aanvraag zijn ook andere kleuren te realiseren.

Montage bed

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen is de optie aanvinken en wij doen de rest.

Houd er rekening mee dat het hoofdbord één geheel is en we naar boven moet kunnen!

 


Specificaties

Hout

Rustiek eiken

Dikte

4 cm

Buitenmaat

Binnenmaat + 8 cm

Hoogte bed ombouw

39 cm

Hoogte hoofdbord

97 cm

Inlegdiepte

15 cm

Ruimte onder het bed

18,5 cm

U onderstel

Staal met donkerblauwe poedercoating

Andere suggesties…

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.