Ga naar de inhoud

Oud eiken balkenbed Beers

Duurzaam eikenhout - 14 cm dik
Oud eiken balken

1.975,00
Levertijd: 5-6 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren
  • check Betaling bij aflevering
  • check Maatwerk mogelijk
  • check Handmade in Holland
  • check In showroom

Oud eiken balkenbed Beers

Duurzaam eikenhout - 14 cm dik
Oud eiken balken

Binnenmaat


Hoofdbord


Afwerking oud eiken


Montage

1.975,00

Omschrijving

Oud eikenhouten balkenbed Beers

Het oud eiken balkenbed heeft enorm veel karakter. Wat een stoer bed met de kleuren en scheuren in het hout die door de jaren heen zijn ontstaan. De oud eiken balken ooit als draagconstructie van een schuur nu hergebruikt om er schitterend bed van te creëren. De oude balken worden geborsteld en na geschuurd om zoveel mogelijk van het origineel te behouden.

Door een stalen constructie binnenin oogt het bed te zweven. Niet geheel onbelangrijk, de stalen draagconstructie is niet alleen oersterk maar zorgt ervoor dat de kans op kraken van het hout is uitgesloten. Het bed is zo gemaakt dat er ook elektrische bedbodems in kunnen. Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems. Deze zijn los bij te bestellen. Heb je reeds bestaande lattenbodems die je in het bed wilt plaatsen, neem dan even contact met ons op.

Het onderstel is zo gemaakt dat de maximale inlegdiepte (14 cm) van de ombouw benut kan worden voor lattenbodems en matras.

Oud eiken Hoofdbord

Het oud eiken balkenbed is optioneel leverbaar met een massief oud eiken hoofdbord (zoals afgebeeld). Het hoofdbord is opgebouwd uit drie oud eiken planken van maar liefst 4 cm dik en staat iets schuin naar achteren geplaatst. De totale hoogte met hoofdbord vanaf de grond gemeten wordt dan 85 cm.

Montage bed

Het bed wordt in delen geleverd en met z’n twee heb je het bed zwevend en wel in 30 minuten staan.
Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen, is de optie “montage laten uitvoeren” aanvinken en wij doen de rest. De oude balken zijn behoorlijk zwaar. Als de balken een trap op moeten, kan het zijn dat de monteur hulp nodig heeft om de balken door het trapgat naar boven te krijgen.

 

Specificaties

hout Oud eiken
Dikte 14x14 cm
Buitenmaat Matrasmaat + 28 cm
Hoogte bed ombouw 35 cm
Hoogte hoofdbord 85 cm
Inlegdiepte 14 cm
Ruimte onder het bed 21 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95