Eikenhouten Balkenbed
€ 975,00
Levertijd: 8-10 weken
- +
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Zwevend eikenhouten bed

Tweepersoonsbed gemaakt van robuuste rustiek eiken balken. De balken zijn op de hoeken verbonden met zichtbare moeren voor een stevig en stoer uiterlijk. Het bed lijkt te zweven door een stalen constructie binnenin. Het hout bevat noesten en scheuren, wat ook de charme van eiken hout is. Het bed wordt standaard geleverd exclusief lattenbodems.

Hoofdbord

Het eiken bed is optioneel leverbaar met 1 lang hoofdbord of twee losse hoofdborden (zoals afgebeeld). Het hoofdbord is opgebouwd uit drie eiken planken en staat iets schuin naar achteren geplaatst.

Montage

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z'n twee heb je het bed zwevend en wel in 30 minuten staan. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen, is de optie "montage laten uitvoeren" aanvinken en wij doen de rest.

Product specificaties
Hout Rustiek eiken
Balken 14x14 cm massief
Hoogte: 34 cm
Datum: 15 July 2017 Door: M
Beoordeling
Een mooi, stoer en robuust bed!! De beschrijving die bij het bed geschreven staat klopt exact, een stoer en robuust uiterlijk. Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe bed. Voor mensen die eens wat anders willen dan een standaard bed een echte aanrader.
Datum: 14 November 2016 Door: Marc
Beoordeling
Me gusta! We waren op zoek naar een robuust houten bed voor onze nieuwe slaapkamer. Na wat zoekwerk bij het steigerhouten stealth bed van GUSSTA uitgekomen. Maar toen viel ons oog op het zwevende balkenbed! We hebben het besteld met in ons achterhoofd het geruststellende idee dat we van de koop af konden zien als het tegen zou vallen. Vorige week is het bed geleverd en in elkaar gezet: het is een prachtig bed, gemaakt van dikke robuuste eiken balken! Het zwevende effect is geweldig! Helaas hadden we een klein probleem met onze (te dikke) matrassen. Één ding was duidelijk: het bed moest hoe dan ook blijven! Maar we wilden ook graag onze matrassen behouden en hebben GUSSTA daarop om advies gevraagd. Ze hebben niet alleen meegedacht over een oplossing, maar zelfs de materialen aangeleverd voor een (onzichtbare) aanpassing aan het bed. Sterker nog, GUSSTA heeft de aanpassing zelf gemonteerd. Kortom: uiterst tevreden over het prachtige balkenbed! Het is de eye catcher van onze kamer geworden. En daarnaast zeer tevreden over de service die door GUSSTA werd verleend! Dus wij geven 5 volledig verdiende sterren!