Zwevend massief Eiken Balkenbed
Hout:       Massief eiken
Dikte: 14x14 cm
Buitenmaat: Binnenmaat + 28 cm
Hoogte bed ombouw: 35 cm
Hoogte met hoofdbord: 83 cm
Inlegdiepte: 14 cm
Ruimte onder het bed: 21 cm

Zwevend massief eiken balkenbed

Wil je echt iets bijzonders in de slaapkamer dan is dit massief eiken balken bed zeker een optie. Een heerlijk bed dat er ook nog geweldig uitziet. Het rustieke eiken met mooie kleurschakeringen, noesten en scheuren geeft een heel eigen karakter aan het bed. En nog handig ook die massieve balken om je kop koffie op te zetten. Voor een extra stoer uiterlijk hebben we gekozen voor de zichtbare verbindingen met stalen moeren op de hoeken


Al het hout wordt terug gedroogd om te zorgen voor een minimale werking van het eikenhout. De massief eiken balken komen ruw binnen en worden terug geschaafd naar 14x14 cm voordat ze verder worden bewerkt.


Door een solide stalen constructie binnenin lijkt het bed te zweven. Niet geheel onbelangrijk, de stalen draagconstructie zorgt er voor dat de kans op kraken van het hout is uitgesloten. Het bed is zo gemaakt dat er ook elektrische bedbodems in kunnen. Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems. Deze zijn los bij te bestellen. Het onderstel is zo gemaakt dat de maximale inlegdiepte (14 cm) van de ombouw benut kan worden voor lattenbodems en matras.

Het Hoofdbord

Het eiken balkenbed is optioneel leverbaar met een massief eiken hoofdbord (zoals afgebeeld). Het hoofdbord is opgebouwd uit drie eiken planken van maar liefst 4 cm dik en staat iets schuin naar achteren geplaatst. De totale hoogte met hoofdbord vanaf de grond gemeten wordt dan 83 cm.

Montage bed

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z'n twee heb je het bed zwevend en wel in 30 minuten staan.
Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen, is de optie "montage laten uitvoeren" aanvinken en wij doen de rest. De balken zijn behoorlijk zwaar. Als de balken een trap op moeten, kan het zijn dat de monteur hulp nodig heeft om de balken door het trapgat naar boven te krijgen.

Datum: 05 April 2019 Door: Imbert
Beoordeling
prachtig bed en eenvoudig in elkaar te zetten, ...... prachtig bed en eenvoudig in elkaar te zetten, wel opletten voor je rug :-)
Datum: 05 April 2019 Door: NKF
Beoordeling
Super mooi bed en precies zoals op de pagina. Super mooi bed en precies zoals op de pagina. Het monteren van het bed is erg makkelijk.
Datum: 01 April 2019 Door: Tom
Beoordeling
Goede kwaliteit. Goede kwaliteit. Bed maakt absoluut geen geluid. Precies zoals op de foto.
Datum: 29 January 2019 Door: Jort
Beoordeling
Mooi bed met karakter en zeer degelijke materialen... Mooi bed met karakter en zeer degelijke materialen
Datum: 02 January 2019 Door: Anja
Beoordeling
Prachtig bed. Prachtig bed. Precies wat we zochten.
Datum: 15 November 2018 Door: Anoniem
Beoordeling
Prachtig bed, nog mooier dan op de website! Prachtig bed, nog mooier dan op de website!
Datum: 22 October 2018 Door: Anoniem
Beoordeling
Mooi bed, met een authentieke uitstraling. Mooi bed, met een authentieke uitstraling.
Datum: 08 October 2018 Door: Gijsbert-Jan
Beoordeling
Bijzondere uitstraling, combinatie van stoer, s...... Bijzondere uitstraling, combinatie van stoer, stijlvol en natuurlijk door de oude en nabewerkte eiken balken
Datum: 03 August 2018 Door: Anoniem
Beoordeling
Gewoon in een woord WOW! Gewoon in een woord WOW!!!!!!!!
Datum: 30 July 2018 Door: Anoniem
Beoordeling
Het is van zeer goede kwaliteit, mooi en heel m...... Het is van zeer goede kwaliteit, mooi en heel makkelijk in elkaar te zetten
Datum: 02 July 2018 Door: Michael
Beoordeling
Mooi hout, eenvoudig te monteren, bed ziet er uit zoals op de foto’s. Mooi hout, eenvoudig te monteren, bed ziet er uit zoals op de foto’s.
Datum: 25 June 2018 Door: Leo de Lange
Beoordeling
Zo uniek in zijn soort. Zo uniek in zijn soort. Een zwevend bed..... Geweldig!
Datum: 07 March 2018 Door: Richard
Beoordeling
We waren opzoek naar een bed met een natuurlijke uitstraling. We waren opzoek naar een bed met een natuurlijke uitstraling.
Naar wat rond gekeken te hebben in beddenwinkels en op internet kwamen we uiteindelijk terecht bij Gussta.
Wat een geweldig assortiment bedden heeft dat bedrijf in hun assortiment.
Uit eindelijk gekozen voor de eikenbalken bed.
Alles zeer goed verlopen. Goede service, netjes bezorgd en de levertijd netjes nagekomen.
Wil je wat aparts in de slaapkamer hebben staan dan raad ik een ieder aan om het assortiment van Gussta te bekijken.

Reactie: Super natuurlijk om dit te horen. Dank jullie wel. Veel plezier nog met het bed!
Datum: 07 March 2018 Door: Liza
Beoordeling
Het bed is volledig naar onze tevredenheid. Het bed is volledig naar onze tevredenheid. We wilden graag dat de bouten niet te zien waren en dit kon zo aangepast worden. Het bed was eenvoudig in elkaar te zetten en is erg stevig. Absoluut een aanrader.
Datum: 07 March 2018 Door: Jo
Beoordeling
Leveringtermijn na bestelling was mooi in lijn met wat vermeld was en de normale termijn die je kan verwachten! Leveringtermijn na bestelling was mooi in lijn met wat vermeld was en de normale termijn die je kan verwachten! Bed is nog mooier uitgevallen dan op foto en geeft de kamer echt wel het gewenst effect! goeie aankoop!
Datum: 07 March 2018 Door: M
Beoordeling
De beschrijving die bij het bed geschreven staat klopt exact, een stoer en robuust uiterlijk. De beschrijving die bij het bed geschreven staat klopt exact, een stoer en robuust uiterlijk. Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe bed. Voor mensen die eens wat anders willen dan een standaard bed een echte aanrader.
Datum: 07 March 2018 Door: Marc
Beoordeling
We waren op zoek naar een robuust houten bed voor onze nieuwe slaapkamer. We waren op zoek naar een robuust houten bed voor onze nieuwe slaapkamer. Na wat zoekwerk bij het steigerhouten stealth bed van GUSSTA uitgekomen. Maar toen viel ons oog op het zwevende balkenbed! We hebben het besteld met in ons achterhoofd het geruststellende idee dat we van de koop af konden zien als het tegen zou vallen. Vorige week is het bed geleverd en in elkaar gezet: het is een prachtig bed, gemaakt van dikke robuuste eiken balken! Het zwevende effect is geweldig! Helaas hadden we een klein probleem met onze (te dikke) matrassen. Één ding was duidelijk: het bed moest hoe dan ook blijven! Maar we wilden ook graag onze matrassen behouden en hebben GUSSTA daarop om advies gevraagd. Ze hebben niet alleen meegedacht over een oplossing, maar zelfs de materialen aangeleverd voor een (onzichtbare) aanpassing aan het bed. Sterker nog, GUSSTA heeft de aanpassing zelf gemonteerd. Kortom: uiterst tevreden over het prachtige balkenbed! Het is de eye catcher van onze kamer geworden. En daarnaast zeer tevreden over de service die door GUSSTA werd verleend! Dus wij geven 5 volledig verdiende sterren!
Datum: 25 December 2017 Door: Richard
Beoordeling
eyecatcher We waren opzoek naar een bed met een natuurlijke uitstraling.
Naar wat rond gekeken te hebben in beddenwinkels en op internet kwamen we uiteindelijk terecht bij Gussta.
Wat een geweldig assortiment bedden heeft dat bedrijf in hun assortiment.
Uit eindelijk gekozen voor de eikenbalken bed.
Alles zeer goed verlopen. Goede service, netjes bezorgd en de levertijd netjes nagekomen.
Wil je wat aparts in de slaapkamer hebben staan dan raad ik een ieder aan om het assortiment van Gussta te bekijken.

Reactie: Super natuurlijk om dit te horen. Dank jullie wel. Veel plezier nog met het bed!
Datum: 16 November 2017 Door: Liza
Beoordeling
Geweldig bed. Het bed is volledig naar onze tevredenheid. We wilden graag dat de bouten niet te zien waren en dit kon zo aangepast worden. Het bed was eenvoudig in elkaar te zetten en is erg stevig. Absoluut een aanrader.
Datum: 29 September 2017 Door: Jo
Beoordeling
Uniek en heel mooi! Leveringtermijn na bestelling was mooi in lijn met wat vermeld was en de normale termijn die je kan verwachten! Bed is nog mooier uitgevallen dan op foto en geeft de kamer echt wel het gewenst effect! goeie aankoop!
Datum: 15 July 2017 Door: M
Beoordeling
Een mooi, stoer en robuust bed!! De beschrijving die bij het bed geschreven staat klopt exact, een stoer en robuust uiterlijk. Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe bed. Voor mensen die eens wat anders willen dan een standaard bed een echte aanrader.
Datum: 14 November 2016 Door: Marc
Beoordeling
Me gusta! We waren op zoek naar een robuust houten bed voor onze nieuwe slaapkamer. Na wat zoekwerk bij het steigerhouten stealth bed van GUSSTA uitgekomen. Maar toen viel ons oog op het zwevende balkenbed! We hebben het besteld met in ons achterhoofd het geruststellende idee dat we van de koop af konden zien als het tegen zou vallen. Vorige week is het bed geleverd en in elkaar gezet: het is een prachtig bed, gemaakt van dikke robuuste eiken balken! Het zwevende effect is geweldig! Helaas hadden we een klein probleem met onze (te dikke) matrassen. Één ding was duidelijk: het bed moest hoe dan ook blijven! Maar we wilden ook graag onze matrassen behouden en hebben GUSSTA daarop om advies gevraagd. Ze hebben niet alleen meegedacht over een oplossing, maar zelfs de materialen aangeleverd voor een (onzichtbare) aanpassing aan het bed. Sterker nog, GUSSTA heeft de aanpassing zelf gemonteerd. Kortom: uiterst tevreden over het prachtige balkenbed! Het is de eye catcher van onze kamer geworden. En daarnaast zeer tevreden over de service die door GUSSTA werd verleend! Dus wij geven 5 volledig verdiende sterren!
€ 1.075,00
Levertijd: 5-6 weken
Binnenmaat
  • ✓ Gratis bezorging Nederland en België
  • ✓ 60 dagen bedenktijd
  • ✓ Gratis retourneren
  • ✓ Betaling bij aflevering mogelijk
Het bed in het echt bekijken? Plan een afspraak in onze showroom. > Maak afspraak