Ga naar de inhoud

Zwevend massief Eiken Balkenbed Nuis

Zichtbare bouten
Massief eikenhout - 14 cm dik
Stoere eiken balken

1.375,00
Levertijd: 4-5 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren
  • check Betaling bij aflevering
  • check Maatwerk mogelijk
  • check Handmade in Holland
  • check In showroom

Zwevend massief Eiken Balkenbed Nuis

Zichtbare bouten
Massief eikenhout - 14 cm dik
Stoere eiken balken

Binnenmaat


Hoofdbord


Afwerking


Montage

1.375,00

Omschrijving

Zwevend massief eiken balkenbed

Wil je echt iets bijzonders in de slaapkamer dan is dit massief eiken balken bed zeker een optie. Een heerlijk bed dat er ook nog geweldig uitziet. Het rustieke eiken met mooie kleurschakeringen, noesten en scheuren geeft een heel eigen karakter aan het bed. En nog handig ook die massieve balken om je kop koffie op te zetten. Voor een extra stoer uiterlijk hebben we gekozen voor de zichtbare verbindingen met stalen moeren op de hoeken

Al het hout wordt terug gedroogd om te zorgen voor een minimale werking van het eikenhout. De massief eiken balken van 15×15 cm komen ruw binnen en worden terug geschaafd naar 14×14 cm zodat deze mooi vlak en recht zijn.

Door een solide stalen constructie binnenin lijkt het bed te zweven. Niet geheel onbelangrijk, de stalen draagconstructie zorgt er voor dat de kans op kraken van het hout is uitgesloten. Het bed is zo gemaakt dat er ook elektrische bedbodems in kunnen. Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems. Deze zijn los bij te bestellen. Heb je reeds bestaande lattenbodems die je in het bed wilt plaatsen, neem dan even contact met ons op. Het onderstel is zo gemaakt dat de maximale inlegdiepte (14 cm) van de ombouw benut kan worden voor lattenbodems en matras.

Het Hoofdbord

Het eiken balkenbed is optioneel leverbaar met een massief eiken hoofdbord (zoals afgebeeld). Het hoofdbord is opgebouwd uit drie eiken planken van maar liefst 4 cm dik en staat iets schuin naar achteren geplaatst. De totale hoogte met hoofdbord vanaf de grond gemeten wordt dan 83 cm.

Montage bed

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z’n twee heb je het bed zwevend en wel in 30 minuten staan.

Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen, is de optie “montage laten uitvoeren” aanvinken en wij doen de rest.

Specificaties

Dikte 14x14 cm
Buitenmaat Binnenmaat + 28 cm
Hoogte bed ombouw 35 cm
Hoogte met hoofdbord 83 cm
Inlegdiepte 14 cm
Ruimte onder het bed 21 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Je bent misschien ook geïnteresseerd in…

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95