• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice

Blog

GUSSTA

02-04-2018

Reageren is niet mogelijk

Nog beter slapen in de lente: houten bed en ideale slaapomgeving

Beter slapen in de lente? Dat begint natuurlijk met een mooi houten bed, maar er zijn gelukkig meer tips beschikbaar. Zoals fris beddengoed en donkere gordijnen die het licht buiten de deur houden.

Je zal de slaap gemakkelijker vatten en beter uitgerust wakker worden. Door de avond erop weer op tijd naar bed te gaan kom je in een beter ritme, waardoor slapen steeds beter lukt. En vooral als je ook de volgende tips voor een betere nachtrust in de praktijk brengt.

Het juiste matras en een goede bedbodem

Onafhankelijk van de lente of een ander seizoen vraagt een goede nachtrust om een goed matras en een uitstekende bedbodem. Die twee onderdelen zorgen voor de ondersteuning die je nodig hebt, bijvoorbeeld in een mooi houten bed. Zodat je ’s morgens weer fris wakker wordt, zonder dat je last hebt van vervelende pijntjes. Een prettig idee, want op die manier kun je goed slapen en zorg je ervoor dat je overdag meer energie hebt.

Rust en stilte, zonder teveel warmte

Zorg er in de slaapkamer vervolgens voor dat je kunt genieten van rust en stilte. Om even tot jezelf te komen en voordat je het weet lekker in slaap te vallen. Zonder teveel warmte, want die kan je met name in de lente flink in de weg gaan zitten.

De lente is het moment om je dikke winterdeken in te ruilen voor een dunner exemplaar. Een fijne zomerdeken of de helft van de dikke winterdeken, als je die los kunt halen. Op die manier voorkom je dat je gaat zweten, waardoor je een stuk beter zal slapen.

Een hotelbeleving in huis

En vind je het lastig om op tijd naar bed te gaan? Dat maak je gemakkelijker met mooie materialen, een mooi opgemaakt bed en natuurlijk een paar kaarsen of warme verlichting. Op die manier creëer je een eigen hotelbeleving, waardoor het heel prettig wordt om alvast naar de slaapkamer te gaan. En het voordeel is dat het brein daardoor in een soort ‘slaapmodus’ komt, vooral als je jouw smartphone buiten de deur laat. Zo maak je het eenvoudig gemakkelijker om op tijd naar bed te gaan en lekker te gaan slapen.

Houten bed kopen

En zoek je vooral naar een mooi en goed bed om beter in te slapen zodra de lente aanbreekt? Dan is een houten bed een goed idee. Waarmee je ervoor zorgt dat je lekker kunt slapen en je een robuuste keuze maakt voor in de slaapkamer. Met karakter, waardoor je nog een extra schep kunt doen bovenop de hotelbeleving die je in de vorige stap creëerde.

 

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.