Heerlijke stof en precies de kleur zoals op de site beschreven staat! - Beoordeling door Tirza "Heerlijke stof en precies de kleur zoals op de site beschreven staat!"
Dekbedovertrek Beat Laurel
€ 39,95
Levertijd: 1-5 dagen
- +
  • Gratis bezorging vanaf € 50
  • Gratis retour
  • Montage aan huis mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd

Heerlijke zachte dekbedovertrek


Dekbedovertrek 'The Beat' heeft een robuuste uitstraling, maar is heerlijk zacht om bij weg te dromen. De dekbedovertrek is gemaakt van %100 percaline katoen. Parceline katoen is een zeer fijn geweven katoen. Door gebruik van dit materiaal is de overtrekset heerlijk zacht en ademend.


Uniek verfproces


Deze dekbedhoes ' The Beat' is uniek door zijn speciale behandeling. De kleur is gecreëerd door middel van een combinatie van 'pigment print' en ' garment washing', wat een stoer en gewassen uiterlijk geeft. Bij het verfproces kunne oneffenheden optrede, wat bij de 'ruige' look van de dekbedhoes hoort.


De dekbedhoes heeft een dubbele, doorlopende instopstrook over de hele breedte. De dekbedovertrekken worden geleverd met bijpassende kussenslopen 60x70cm. De kussenslopen hebben dubbel gestikte borders, wat het plaatje helemaal af maakt

Datum: 26 November 2018 Door: Jan
Beoordeling
Kleur komt overeen met verwachting. Kleur komt overeen met verwachting. Alleen is de dekbedovertrek 20 cm breder dan het dekbed. Dus geen 200 x 240, maar 200 x 260.
Datum: 02 July 2018 Door: Tirza
Beoordeling
Heerlijke stof en precies de kleur zoals op de site beschreven staat! Heerlijke stof en precies de kleur zoals op de site beschreven staat!