Houten bed Float Light
Schrijf een review
€ 459,00
Levertijd: 2-3 weken
- +
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Zwevend houten bed

Het bed in lichte Scandinavische stijl. Mooi door zijn eenvoud. Het levendige hout bevat noestjes die het bed karakter geven. Het ledikant hoeft niet aan de muur gemonteerd te worden. Wordt geleverd exclusief lattenbodems.

Hoofdbord

Het bed wordt geleverd met een hoofdbord van 60 cm

Nachtkastjes

Het bed is leverbaar met twee bijpassende zwevende nachtkastjes. De nachtkastjes zijn 40 cm breed en 38 cm diep. De nachtkastjes zijn er in een open variant en met lade.

Afwerking houten bed

Standaard is het houten bed onbehandeld wat ook prima kan. Het is mogelijk het houten bed te laten afwerken met een watergedragen matte lak. De bedombouw is daardoor beter beschermd en de oorspronkelijke kleur van het hout blijft zoveel mogelijk behouden.

Wij zijn gek op de natuurlijke kleur van hout, maar het is uiteraard ook mogelijk om het bed zelf te voorzien van je lievelingskleur. Bestel het bed dan onbehandeld zodat je het bed makkelijk kunt afwerken.

Montage

Het bed wordt in delen geleverd en is eenvoudig zelf te monteren. Met z'n twee heb je het bed zwevend en wel in 20 minuten staan. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Het enige wat je dan moet doen is de optie aanvinken en wij doen de rest.

Product specificaties
Materiaal:       Vuren
Hoogte: 38 cm