• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice

Massief Eiken Hemelbed Smits

1.495,00

Hoofdbord * 

Afwerking * 

Kleur frame * 

Montage * 

1.495,00

Levertijd: 6-7 weken
  • Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Betaling bij aflevering
  • Maatwerk mogelijk
  • Handmade in Holland
  • In showroom

Omschrijving

Massief eiken hemelbed

Gaaf bed toch. Wat moeten we daar nou eigenlijk nog aan toevoegen. Handgemaakt in Nederland van massief eiken balken die we van 52 mm mooi recht terug schaven naar 4 cm dikte. Voor een robuust en enorm stevig hemelbed. Het stalen frame van het bed is in verschillende kleuren leverbaar. Aan de onderzijde van de staanders zitten kunststof doppen. Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems. Een middenbalk wordt wel standaard meegeleverd.

Het hemelbed is nogal fors en is daarom opgebouwd uit losse componenten die in elke woning naar boven kunnen en ter plekke kunnen worden gemonteerd.

Massief eiken

Wij werken met rustiek eiken. Dat wil zeggen dat in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Deze kenmerken van het hout geven het eiken bed juist zijn karakter. Het massieve eiken wordt daarnaast terug gedroogd tot het ideale vochtpercentage van 8-12% om te zorgen voor een minimale werking van het hout.

Massief eiken hoofdbord

Het bed is optioneel leverbaar met een massief eiken hoofdbord. Op de foto is het bed uitgevoerd zonder hoofdbord. Wil je graag een bed met hoofdbord, dna kan je kiezen voor een hoofdbord van 78 of 98 cm. De hoogte van het hoofdbord wordt gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het hoofdbord.

Afwerking eiken hemelbed

Qua afwerking van het eiken zijn er een aantal opties. Wil je de natuurlijke kleur van het eiken zoveel mogelijk behouden dan is de afwerking met matte lak de juiste keuze. De lak is nagenoeg niet te zien en het hout is dan wel volledig beschermd. Mocht je het bed willen afnemen met een vochtige doek dan wordt daarmee vlekvorming voorkomen. Tevens zit er een Uv-filter in de lak die de verkleuring van het hout vertraagd.

Wil je het hout liever in een andere kleur dat beter bij je inrichting past, dan zijn er een verschillende kleur mogelijkheden. We werken het eiken dan af met een twee componenten olie.Het bed op de foto is afgewerkt met een white wash olie.  Zie voor de kleurmogelijkheden de foto die is toegevoegd.

Stalen frame hemelbed

Voor wat betreft het stalen frame kunnen we ook deze in verschillende kleuren leveren. Wel beschermd maar de kleur en oneffenheden in het staal blijven zichtbaar. Superstoer natuurlijk! Liever een andere kleur, zoals zwart of grijsblauw, dan kan dat ook. Op aanvraag zijn ook andere kleuren te realiseren.

Montage hemelbed

Het bed is dus opgebouwd uit een stalen frame en massief eiken. Het is uiteraard geen hogere wiskunde om het bed in elkaar te zetten, maar wel handig om dat met z’n tweeën te doen. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Vink de optie montage aan en wij doen de rest.


Specificaties

Hout

Rustiek eiken

Dikte

4 cm

Buitenmaat

Binnenmaat + 9 cm

Hoogte bed ombouw

38 cm

Hoogte hoofdbord

78 cm

Totale hoogte

225 cm

Inlegdiepte

15,5 cm

Ruimte onder het bed

18,5 cm

Andere suggesties…

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.