Ga naar de inhoud

FAQ

Hoe kan ik die mooie producten nou bestellen?

Dat kan op meerdere manieren. Je kunt eenvoudig via de website bestellen of maak een afspraak bij ons in de showroom. Wil je net even wat anders dan maken we graag een offerte op maat. Je kunt ons uiteraard ook een mail sturen met je wensen en dan kunnen wij daarvoor een offerte uitbrengen of je eerst voorzien van advies. Vele wegen naar Rome…

Het ziet er mooi uit maar kan ik het ook in het echt zien?

Dat kan zeker. Kom gerust naar onze showroom in Almere om het product in het echt te bekijken. Maak online een afspraak om langs te komen. Op de website staat bij het product vermeld of het in de showroom aanwezig is. Staat het er niet bij neem dan even contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling nog aanpassen?

Mocht je dat willen, neem dan snel even contact met ons op. Is het nog niet gemaakt dan kunnen we dat namelijk nog eenvoudig aanpassen.

Hoe lang is de offerte geldig?

Offertes zijn 14 dagen geldig.

Bestelling direct betalen?

Je kunt de betaling direct regelen via Ideal, bancontact of bij een offerte middels een overschrijving

Voor de producten waar dat expliciet bij vermeld staat, is het mogelijk om te betalen bij aflevering. Je kunt dan afrekenen via de pin.

Wat is de levertijd?

De verwachte levertijd staat op de productpagina vermeld boven de bestel button. Maar ook terug te vinden in het overzicht van de winkelwagen.

De grotere producten (zoals bedden, matrassen etc.) worden geleverd op afspraak. Zodra het product gereed staat, melden wij het aan voor transport. De transporteur neemt vooraf contact op om een bezorg afspraak in te plannen.

Wanneer een bestelling bestaat uit meerdere producten met variërende levertijden, wordt de langste levertijd aangehouden. De producten worden dan gezamelijk geleverd.

Wat zijn de verzendkosten?

We leveren je bestelling gratis af in Nederland en België. De levering is op de begane grond. Heb je bij een bed gekozen voor montage dan wordt het bed uiteraard op de slaapkamer gemonteerd.

Wij verzenden regelmatig ook naar andere landen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. In overleg kunnen we dan vooraf een prijs afgegeven voor het transport.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Onze producten worden gratis verzonden. De grotere producten (zoals bedden, lattenbodems, matrassen, etc.) worden wekelijks klaargezet en afgehaald door onze transporteur. Op deze manier kunnen wij efficiënt werken. Kleinere producten (zoals magneetborden, leren hoofdborden, etc.) worden simpelweg per post verstuurd.

Mocht je toch graag zelf de bestelling op komen halen, neem dan even contact met ons op.

Hoe vind de betaling plaats?

Je kunt de betaling direct regelen via Ideal, Bancontact. Bij een offerte is via een overboeking ook mogelijk.Voor de producten waar dat expliciet bij vermeld staat, is het mogelijk om te betalen bij aflevering. Je kunt dan afrekenen via de pin.

Moet ik een aanbetaling doen?

Alleen bij maatwerk vragen wij een aanbetaling van 30%. De opties op de website waarmee je het product kunt samenstellen, vallen niet onder maatwerk.

Kan ik het product retourneren?

We gaan er niet vanuit, maar het is mogelijk om binnen 60 dagen na ontvangst een artikel retour te sturen. Binnen deze termijn kun je het artikel bekijken en beoordelen net zoals in een winkel, tenzij anders vermeld. Wanneer een artikel uit meerdere onderdelen bestaat en er sprake is van nalevering, gaat de termijn in op de datum dat het laatste onderdeel is ontvangen.

Als je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht kun je een mail voor de retouropdracht versturen naar [email protected]. Wij zullen dan binnen 48 uur contact opnemen om de retourzending in orde te maken.

Het artikel kan alleen retour als deze:
– compleet is;
– in originele staat verkeerd;
– voor zover mogelijk in de originele fabrieksverpakking zit.

Voor de eventuele waardevermindering, die ontstaat doordat het artikel is gebruikt, mogen wij je aansprakelijk stellen.

Voor de bedden, matrassen en lattenbodems zullen we een afspraak inplannen om het product op te halen. Daarvoor worden geen kosten in rekening gebracht. Wil je een bed laten demonteren dan brengen we daar € 50,- voor in rekening.

Het is niet mogelijk producten te retourneren die volgens jouw specificaties zijn aangepast. De opties vermeld bij de producten, waarmee je het product kunt samenstellen, vallen hier niet onder. Wanneer je gebruik maakt van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betalingsverplichting. Zodra het artikel retour is zullen wij binnen 7 dagen het aankoopbedrag terugstorten.

Moet ik betalen voor het retourneren ?

Wij brengen geen retourkosten voor het terugsturen in rekening.

Hoe lang is de garantie ?

Op onze eigen GUSSTA producten geven wij 3 jaar garantie. Dat betekent dat wij bij een gegronde klacht geen voorrijkosten in rekening brengen, graag een gratis reparatie aanbieden of, wanneer het product niet voor reparatie vatbaar is, een nieuw product zullen leveren. Wanneer het artikel door eigen toedoen beschadiging heeft opgelopen na het productie- en leveringsproces, dan vervalt het recht op reparatie, vervanging of teruggave van je geld.

Voor de producten die wij inkopen (zoals lattenbodems, matrassen etc.) geldt de fabrieksgarantie die wordt afgegeven door de betreffende leverancier.

Ik heb een klacht, hoe kan ik het beste contact opnemen?

Je kunt dan het beste een mail sturen naar [email protected]. Voeg daar foto’s evt video en het ordernummer aan toe. Dan kunnen we het sneller in behandeling nemen. We zullen dan binnen 2 werkdagen reageren.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Geen probleem, kan gebeuren! Klik op de inlogpagina (onder Account) op ‘Wachtwoord vergeten’ en vul het e-mailadres in waarmee je bij ons staat geregistreerd. Vervolgens ontvang je een mail met een link waar je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Bel ons gerust, mailen of chatten kan ook.

T 0332022695
E [email protected]

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95