• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Houten bureau voor thuiswerken

Houten bureau voor thuiswerken kopen? Een mooie, massief houten en bovendien ergonomisch uitstekende keuze. Ideaal om thuis aan te werken met de professionaliteit van kantoor. Aan een mooi bureau voor in de woonkamer, op de studeerkamer of op een andere plek in huis. Met een rustiek houten blad, dat uitnodig om lekker vroeg aan de slag te gaan. Onze houten bureaus voor thuiswerken combineren een aantal belangrijke voordelen:

    • Massief eiken bureaublad

De mooiste keuze voor thuis, in een rustieke vormgeving die uitnodigt om eraan te gaan werken. Met kleine noestjes en scheurtjes, die netjes worden opgevuld om er uitstekend aan te kunnen werken.

    • In de maat die je nodig hebt

Op zoek naar een bureau van 160, 180 of 200cm bij 80, 90 of zelfs 100 centimeter? Jij bepaalt welke afmetingen je bestelt. Met ruimte voor de computer, alle belangrijke documenten en andere materialen die je tijdens het thuiswerken gebruikt.

    • Verstelbaar onderstel

Het verstelbare onderstel helpt je het bureau in te stellen tussen 63,5 en 86,5 centimeter. Op de ideale werkhoogte, bij de bureaustoel die je aan het houten bureau voor thuiswerken neerzet.

Hoog-laag-bureaus

Ontdek binnen de houten bureaus voor thuiswerken ook onze in hoogte verstelbare bureaus. De ideale keuze om lekker fit te blijven, ook als je veel kantoorwerk doet. Door af en toe even te gaan staan, aan het bureau dat gewoon met je mee kan bewegen.

Bureaus die je hoog en laag kunt instellen, met dezelfde voordelen als de andere modellen. Voor een hoogwaardige afwerking, als mooie keuze bij jou in huis. In de woonkamer, de studeerkamer of op een andere plek waar je graag wilt werken.

Houten bureau voor thuiswerken

Zoek je een houten bureau voor het thuiswerken? Met een eiken blad van 4cm kun je rekenen op een geweldige afwerking. Voorzien van een matte lak, die het hout beschermt en er bovendien voor zorgt dat de kleur daarvan zo lang mogelijk behouden blijft. Hout gecombineerd met zwart metaal zorgt voor een fijne sfeer zodat je goed kunt werken.

Het bureau zet je binnen 20 minuten met twee personen in elkaar. En heb je liever dat wij dit voor je doen? Bestel het houten bureau voor thuiswerken met onze montage, dan zorgen wij ervoor dat je alleen de bureaustoel maar hoeft aan te schuiven.