• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Bureaus

Bureaus

Houten bureau voor thuis of op kantoor

Een houten bureau voor thuis of op kantoor kopen? Een stevig bureau met een massief eiken bureaublad is een uitstekende, tevens ergonomische, keuze. Onze bureau’s zijn ideaal voor het creëren van een rustieke werkkamer in eigen huis, evenals op kantoor waar het levenslang mee zal gaan. Het bureau is bijvoorbeeld uistekend voor in de woonkamer, studeerkamer of elders in het huis waar het zich gemakkelijk deel maakt van het interieur door het neutrale rustieke houten blad. Onze houten bureaus combineren een aantal belangrijke voordelen:

Massief eiken bureaublad
Massief eikenhout blijft toch een ideaal materiaal bij het creëeren van een robuuste en productieve werkomgeving. Het hout is namelijk hartstikke uitnodigend om bij aan te schuiven om even lekker aan de slag te gaan. Wat het hout zo bijzonder maakt zijn de kleine scheurtjes en noestjes die het hout een karakteristieke en levendige uitstraling geven. Deze worden tijdens de behandeling van het hout netjes opgevuld zodat je uitstekend langdurig achter het bureau kunt werken zonder je te storen aan ruwe oppervlaktes.

Tevens behandelen we het bureaublad standaard met matte lak. Hierdoor is het blad goed beschermt tegen vocht en vlekken, dus is er geen man overboord wanneer er een keer per ongeluk een koffiekopje omgestoten wordt. De matte lak is zo goed als onzichtbaar en tast daardoor de kleur van het hout niet aan. Ook blijft het profiel van het hout goed bewaard en kun je, wanneer je voorzichtig voelt, nog de kleine ribbels en minuscule oneffenheden in het hout voelen.

In de maat die je nodig hebt
Op zoek naar een bureau van 160, 180 of 200cm bij 80, 90 of zelfs 100 centimeter? Jij bepaalt welke afmetingen je bestelt. Met ruimte voor de computer, alle belangrijke documenten en andere materialen die je graag binnen handbereik hebt.

Verstelbaar onderstel
Ook bieden we verstelbare, oftewel ‘zit-sta,’ bureau’s aan. Het verstelbare onderstel helpt je het bureau in te stellen tussen 63,5 en 86,5 centimeter. Zo kunt je zelf je ideale werkhoogte bepalen en opslaan met de mobiele ‘STAND UP PLS’ applicatie voor iOS en Android.

We helpen je graag

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk wanneer het gaat om je te helpen de juiste keuze te maken. Om die reden staan we voor je klaar tijdens bijvoorbeeld een showroom afspraak, waar je de kans hebt om de bureau’s in het echt uit te proberen in combinatie met onze bureaustoelen .

Houten bureau kopen

Onze houten bureau’s zijn eenvoudig via onze website te bestellen. Je hebt dan uiteraard de keuze uit een aantal afmetingen. Ook kun je de kleur van het stoere stalen onderstel kiezen, of je deze nou liever in het zwart of in het wit hebt. Zo kun je je bureau helemaal afstemmen op jouw interieur of die van de werkvloer. Geen fan van scherpe hoeken? Geen probleem! Sinds kort leveren wij ook zit-sta bureau’s met ronde hoeken.

Het bureau is helemaal compleet te maken met een kabelgoot voor het zit-sta bureau, waar je met gemak de kabels in kunt verstoppen. En, als we het toch over verstoppen hebben, met het ladeblok met 3 lades kun je zo je mappen, pennen en papieren veilig uit het zicht opslaan, mede door het slot wat er voor zorgt dat het ladeblok niet ongewenst geopend wordt.

Het bureau zet je binnen 20 minuten met twee personen in elkaar. En heb je liever dat wij dit voor je doen? Bestel het houten bureau dan met montage erbij voor een kleine meerprijs, dan zorgen wij ervoor dat je alleen de bureaustoel maar hoeft aan te schuiven.
 
WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.