Ga naar de inhoud

Eikenhouten bureaus

Eikenhouten bureaus voor thuis of op kantoor

Een eikenhouten bureau voor thuis of op kantoor kopen? Een stevig zit sta bureau met een massief eiken bureaublad is een uitstekende, tevens ergonomische, keuze. Onze bureaus zijn ideaal voor het creëren van een rustieke werkkamer in eigen huis, evenals op kantoor waar het levenslang mee zal gaan. Het bureau is bijvoorbeeld uitstekend voor in de woonkamer, studeerkamer of elders in het huis waar het zich gemakkelijk deel maakt van het interieur door het neutrale rustieke houten blad. Onze eikenhouten bureaus combineren een aantal belangrijke voordelen.

De voordelen van een massief eiken bureaublad

Massief eikenhout blijft toch een ideaal materiaal bij het creëren van een robuuste en productieve werkomgeving. Het hout is namelijk hartstikke uitnodigend om bij aan te schuiven om even lekker aan de slag te gaan. Wat het hout zo bijzonder maakt zijn de kleine scheurtjes en noestjes die het hout een karakteristieke en levendige uitstraling geven. Deze worden tijdens de behandeling van het hout netjes opgevuld zodat je uitstekend langdurig achter het bureau kunt werken zonder je te storen aan ruwe oppervlaktes.

Tevens behandelen we het bureaublad standaard met matte lak. Hierdoor is het blad goed beschermt tegen vocht en vlekken, dus is er geen man overboord wanneer er een keer per ongeluk een koffiekopje omgestoten wordt. De matte lak is zo goed als onzichtbaar en tast daardoor de kleur van het hout niet aan. Ook blijft het profiel van het hout goed bewaard en kun je, wanneer je voorzichtig voelt, nog de kleine ribbels en minuscule oneffenheden in het hout voelen.

Bureaus in de maat die je nodig hebt

Op zoek naar een bureau van 160, 180 of 200 cm bij 80, 90 of zelfs 100 centimeter? Jij bepaalt welke afmetingen je bestelt. Voor het kiezen van een zit sta bureau kun je rekening houden met ruimte voor de computer, alle belangrijke documenten en andere materialen die je graag binnen handbereik hebt. Een elektrisch zit sta bureau van Gussta wordt geleverd in de maten 160 cm, 180 cm en 200 cm. De bureaus zijn verkrijgbaar met breedtes 80 cm, 90 cm en 100 cm. Een bureau van Gussta met een vast onderstel worden geleverd in lengte maten van 160 cm, 180 cm en 200 cm. De breedtes variëren van 80, 90 cm en 100 cm.

Zit sta bureaus in maat 160 x 80 cm

De eikenhouten bureaus in maat 160 x 80 cm van Gussta zijn verkrijgbaar met een elektrisch verstelbaar onderstel een vast onderstel. Deze formaten zijn ideaal voor het thuis werken. De bureaus nemen minder ruimte in beslag, maar zijn ruim genoeg om een computer en een laptop te stallen. Daarnaast biedt het genoeg ruimte voor het staand werken en voor een ergonomische houding. We leveren het bureau gratis met een bedenktijd van 60 dagen. Mocht je behoefte hebben aan een groter formaat.

Eikenhouten bureaus met een verstelbaar onderstel

Ook bieden we verstelbare, oftewel ‘zit-sta,’ bureau’s aan. Het verstelbare onderstel helpt je het bureau in te stellen tussen 63,5 en 86,5 centimeter. Zo kunt je zelf je ideale werkhoogte bepalen. Nog een extra toevoeging aan een verstelbaar bureau van Gussta is de mobiele ‘STAND UP PLS’ applicatie, zowel voor iOS en Android. Met behulp van deze applicatie kun je gemakkelijk met je mobiel de hoogte van een zit sta bureau bepalen. De applicatie geeft mogelijkheden om de ideale hoogte in te stellen van het bureau wat bij jouw lengte past.

Eikenhouten bureau kopen

Onze eikenhouten bureaus zijn eenvoudig via onze website te bestellen. Je hebt dan uiteraard de keuze uit een aantal afmetingen. Ook kun je de kleur van het stoere stalen onderstel kiezen, of je deze nou liever in het zwart of in het wit hebt. Zo kun je je bureau helemaal afstemmen op jouw interieur of die van de werkvloer. Geen fan van scherpe hoeken? Geen probleem! Sinds kort leveren wij ook zit-sta bureaus met ronde hoeken.

Het bureau is helemaal compleet te maken met een kabelgoot voor het zit-sta bureau, waar je met gemak de kabels in kunt verstoppen. Zo kun je vrij staand werken en kun je niet struikelen over de kabels. En, als we het toch over verstoppen hebben, met het ladeblok met 3 lades kun je zo je mappen, pennen en papieren veilig uit het zicht opslaan, mede door het slot wat er voor zorgt dat het ladeblok niet ongewenst geopend wordt.

Houten bureau monteren

Het bureau zet je binnen 20 minuten met twee personen in elkaar. En heb je liever dat wij dit voor je doen? Bestel het houten bureau dan met montage erbij voor een kleine meerprijs, dan zorgen wij ervoor dat je alleen de bureaustoel maar hoeft aan te schuiven.

We helpen je graag

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk wanneer het gaat om je te helpen de juiste keuze te maken. Om die reden staan we voor je klaar tijdens bijvoorbeeld een showroom afspraak, waar je de kans hebt om de bureaus in het echt uit te proberen in combinatie met onze bureaustoelen .

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95