Ga naar de inhoud

Zwevende bedden

Filters

Houtsoort

Levertijd

Over onze zwevende houten bedden

Een zwevend bed kopen? Er is niets zo mooi als een bed dat boven de grond lijkt te zweven. Op die manier zorg je er eenvoudig voor dat de kamer groter lijkt, het bed een bijzondere uitstraling krijgt en je de grond eronder gemakkelijker schoon kunt houden.

Een zwevend houten bed heeft op die manier een aantal belangrijke voordelen. Wij zorgen voor mooie modellen die boven de grond lijken te zweven, door gebruik te maken van een stalen constructie. Op die manier is het niet duidelijk dat er stalen poten onder het bed zitten. Terwijl je ondertussen kunt rekenen op een heel stevig en stabiel bed, dat dankzij de goede droging van het hout bovendien nauwelijks zal ‘werken’ en dus weinig zal kraken.

Zwevend boven de grond

Een zwevend bed kopen en benieuwd naar de uitstraling daarvan? We laten je op de foto’s graag zien hoe het bed los lijkt te hangen van de grond. Waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat en de kamer groter lijkt. Het is op die manier een goede keuze voor in de kleinere slaapkamer, vooral als je ook de nachtkastjes laat zweven.

Op die manier is het houten bed zowel een hoogwaardige als een heel mooie keuze. Voor een scherpe prijs, beschikbaar in eikenhout of het meer goedkope steigerhout. En zoek je daar een van de matrassen bij? Ook die kun je uiteraard online kopen. Voor een zwevend bed van hout, waarmee je kiest voor het beste van meerdere werelden.

Zwevend houten bed: diverse materialen

Een zwevend houten bed kopen? Je hebt de keuze uit steigerhout, eikenhout en oud eiken. Voor verschillende soorten hout, allemaal met hun eigen karakter. Scherp geprijsd en daardoor een voordelige keuze. Om online te bestellen, waarna wij het bed verzenden en we dat voor een kleine meerprijs zelfs voor je in elkaar kunnen komen zetten. Als een hemelbed of als een van de andere modellen.

Zwevend bed kopen

Een zwevend bed kopen en daarvoor op zoek naar de specialist? Wij gaan er voor je mee aan de slag en zorgen netjes voor een bed op maat. De ideale keuze in een compacte slaapkamer. Of als je zoekt naar een uniek bed, waarmee je een prachtig element kunt toevoegen aan de slaapkamer. Wij vertellen je graag meer over het zwevende bed van hout.

Meer aanbevolen categorieën:

Massief eiken bedden

Steigerhouten bedden

Eikenhouten bedden

Hemelbedden

Sloophouten bedden

Industriële bedden

Houten tweepersoonsbedden

 

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95