Ga naar de inhoud

Massief Eiken Hemelbed

Massief eikenhout - 4 cm dik

1.525,00
Levertijd: 5-6 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren
  • check Betaling bij aflevering
  • check Maatwerk mogelijk
  • check Handmade in Holland
  • check In showroom

Massief Eiken Hemelbed

Massief eikenhout - 4 cm dik

Binnenmaat


Hoofdbord


Afwerking


Montage

1.525,00

Omschrijving

Massief eiken hemelbed

Wat een gaaf bed. Wat moeten we daar nou eigenlijk nog aan toevoegen. Handgemaakt in Nederland van massief eiken balken die we van 52 mm mooi recht terug schaven naar 4 cm dikte. Voor een robuust en enorm stevig hemelbed. Aan de onderzijde van de staanders zitten kunststof doppen. Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems en gordijnen. Een middenbalk wordt wel standaard meegeleverd.

Het hemelbed is nogal fors en is daarom opgebouwd uit losse componenten die in elke woning naar boven kunnen en ter plekke kunnen worden gemonteerd.

Massief eiken

Wij werken met rustiek eiken. Dat wil zeggen dat in het hout noestjes en scheurtjes voorkomen. Deze kenmerken van het hout geven het eiken bed juist zijn karakter. Het massieve eiken wordt daarnaast terug gedroogd tot het ideale vochtpercentage van 8-12% om te zorgen voor een minimale werking van het hout.

Massief eiken hoofdbord

Het bed is optioneel leverbaar met een massief eiken hoofdbord. Op de foto is het bed uitgevoerd zonder hoofdbord. Wil je graag een bed met hoofdbord, dna kan je kiezen voor een hoofdbord van 78 of 98 cm. De hoogte van het hoofdbord wordt gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van het hoofdbord.

Afwerking eiken hemelbed

Qua afwerking van het eiken zijn er een aantal opties. Wil je de natuurlijke kleur van het eiken zoveel mogelijk behouden dan is de afwerking met matte lak de juiste keuze. De lak is nagenoeg niet te zien en het hout is dan wel volledig beschermd. Mocht je het bed willen afnemen met een vochtige doek dan wordt daarmee vlekvorming voorkomen. Tevens zit er een Uv-filter in de lak die de verkleuring van het hout vertraagd.

Wil je het hout liever in een andere kleur dat beter bij je inrichting past, dan zijn er een verschillende kleur mogelijkheden. We werken het eiken dan af met een twee componenten olie.Het bed op de foto is afgewerkt met een white wash olie.  Zie voor de kleurmogelijkheden de foto die is toegevoegd.

Montage hemelbed

Het bed is dus opgebouwd en massief eiken. Het is uiteraard geen hogere wiskunde om het bed in elkaar te zetten, maar wel handig om dat met z’n tweeën te doen. Wil je liever dat wij het in elkaar zetten dan kan dat. Vink de optie montage aan en wij doen de rest.

Specificaties

hout Rustiek eiken
Dikte 4 cm
Buitenmaat Binnenmaat + 9 cm
Hoogte bed ombouw 38 cm
Hoogte hoofdbord 78 cm
Totale hoogte 225 cm
Inlegdiepte 15,5 cm
Ruimte onder het bed 18,5 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95