Ga naar de inhoud

Stalen roomdivider met houten plantenbakken

Stalen frame met massief
eikenhouten plantenbakken
Vanaf 150 cm breed


1.675,00
Levertijd: 5-6 weken
 • check Gratis bezorging Nederland en België
 • check 60 dagen bedenktijd
 • check Gratis retourneren
 • check Zwarte frames van 150 en 200 cm uit voorraad leverbaar. Informeer naar de mogelijkheden

Omschrijving

Roomdivider van hout en staal

Roomdivider kopen? Onze stoere keuze van hout en staal gebruik je in de woonkamer, een werkkamer en op kantoor. En richt je de divider in met planten of andere mooie accessoires? Het wordt een stijlvolle verschijning, waarmee je de ruimte op een heel natuurlijke manier in meerdere delen kunt verdelen.

Voorkom dat de ruimte aanvoelt als een balzaal, waarin het nooit gezellig en knus wordt. Of waarin je elkaar vooral in de weg zit, terwijl je af en toe even afzonderlijk van elkaar zou willen werken. Wij maken het je makkelijk met de divider voor de kamer, waarin het staal en hout ervoor zorgen dat je kiest voor hoogwaardige en stoere materialen met een bijzondere uitstraling.

De roomdivider is een ware eye-catcher in de ruimte. Dat komt door het solide stalen frame, met daarin de massief eiken plantenbakken die we hebben geplaatst. De hoogteverschillen creëren een speels element, terwijl je daar bovendien heel functioneel gebruik van kunt maken. 

Ideaal in de werk- of woonkamer

Zoek je een roomdivider voor de woonkamer? Dit is een prachtige keuze, die je makkelijk combineert met bijvoorbeeld de bank en de tv-hoek of de eetkamer zoals je die hebt ingericht. Dus wil je voorkomen dat je zit te eten en ontspannen in één grote ruimte? We houden tegenwoordig van fijne grote huizen zonder te veel muren, maar daardoor kan het soms ook wat onpersoonlijk en kil aanvoelen. Een divider zoals deze voor planten is dan een uitstekende keuze. Het helpt je om de woonkamer beter in te richten, door de zichtlijnen te doorbreken en een knus hoekje te creëren. 

Daarnaast kun je er natuurlijk op andere plekken gebruik van maken. Gaat het je bijvoorbeeld om een werkkamer of op kantoor? Zorg er met de roomdivider van hout en staal voor dat je afzonderlijke delen kunt aangeven. Voorkom dat je elkaar te veel in de weg zit en gebruik een natuurlijke vorm van afscheiding. Het helpt je de ruimte op een betere manier in te richten, zonder dat je daarvoor daadwerkelijk een kamer moet afsluiten met een muur en een deur. Het is de beste tussenvorm, die er ondertussen bijzonder stijlvol en mooi uitziet. 

Hout en staal: een geweldige combinatie

We maken voor de roomdivider gebruik van hout en staal:

   • Massief houten plantenbakken
    De plantenbakken in de roomdivider voor bijvoorbeeld de woonkamer zijn gemaakt van massief eiken hout. Het is de mooiste keuze in de ruimte, bijvoorbeeld dankzij het karakter van het hout. De noesten en andere karakteristieke elementen laten zien dat het hout geleefd heeft, als sfeervolle keuze in de kamer. 
   • Stalen frame
    De divider bestaat uit een stevig stalen frame, dat we bovendien in een aantal verschillende kleuren kunnen afwerken. Ga je voor een industriële look of ben je op zoek naar wit, zwart of blauwgrijs? Wij laten je graag zien wat er mogelijk is, zodat je een mooie en stoere of heel elegante keuze maakt. Let op: Het stalen frame wordt als geheel geleverd en is niet demontabel. 

De roomdivider van hout en staal is een prachtige keuze voor de woonkamer, de werkkamer en bijvoorbeeld voor op kantoor. Bekijk de verschillende kleuren en uitstralingen, ook in combinatie met de planten of andere accessoires die je er goed in kunt plaatsen. Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn, om je te helpen inspiratie op te doen en de ruimte mooi te verdelen. Het helpt je de vierkante meters optimaal te benutten, waardoor de totale ruimte uiteindelijk groter zal lijken dan je vooraf had verwacht.

In te richten met planten

Je kunt de roomdivider voor de woonkamer of een andere ruimte mooi inrichten met allerlei planten. De verschillende hoogtes en afmetingen van de massief houten bakken zorgen ervoor dat je hier een speels effect in kunt aanbrengen.

We laten je graag zien wat er mogelijk is, zowel met de afmetingen als de kleuren voor het frame. Stem daar de planten op af, om er op een mooie manier gebruik van te maken.

Let op: gebruik je planten in de divider voor de kamer? Zorg ervoor dat je plastic folie of plastic bakken om de planten heen gebruikt. Alleen op die manier voorkom je dat er aan de onderkant water uit kan lopen. De massief eiken bakken zijn daar niet tegen bestand. 

Tip: wil je de roomdivider mét planten bestellen? We kunnen je daar goed mee helpen, om het geheel meteen mooi in te richten. Bel ons op telefoonnummer 033 2022 695, dan vertellen we je graag meer.

Eenmaal ingericht met planten is de roomdivider een mooie verschijning, waarmee je de ruimte mooi kunt stylen. Dus zoek je naar een knusse en warme keuze, die tegelijkertijd heel stoer oogt? Dankzij hout, staal en de planten kun je de verschillende elementen goed met elkaar combineren. 

Roomdivider kopen: kies de afmeting en kleur

Wil je de roomdivider kopen, bijvoorbeeld om de woonkamer, de werkkamer of het kantoor ermee te verdelen in meerdere ruimten? Je kunt er alle kanten mee op, bijvoorbeeld dankzij de verschillende afmetingen:

   • 150cm
   • 200cm
   • 250cm
   • 300cm

Zoek je naar een zo groot mogelijk model of juist een kleiner exemplaar? Meet de ruimte op en zorg ervoor dat je bijvoorbeeld twee derde van de breedte benut. En houd minimaal 80cm aan doorloop over, of meer als je een meer ruimtelijk effect over wilt houden.

Je hebt de keuze uit frames in zwart, blauwgrijs en in wit, net als in een typisch industriële look. Op die manier zorg je voor de divider zoals je die het mooist vindt, om daar in de kamer gebruik van te maken. En richt je het meubel in met planten? Het wordt er een sfeervolle, knusse en warme verschijning van. Gebruik de roomdivider in de woonkamer of op een andere plek. Bestel meteen online, dan zorgen wij voor de snelle bezorging op jouw adres.

Specificaties

merk Gussta
Diepte 40 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

Andere suggesties…

WAT VIND JE HIERVAN?

Je bent misschien ook geïnteresseerd in…

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95