Ga naar de inhoud

Zwevend Massief eiken Balkenbed 12,5×12,5 cm

Aanbieding!
Massief eikenhout - 12,5 cm dik
Afwerking in diverse kleuren
Tijdelijk leverbaar OP=OP

850,00
Levertijd: 4-5 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren
  • check Handmade in Holland

Zwevend Massief eiken Balkenbed 12,5×12,5 cm

Massief eikenhout - 12,5 cm dik
Afwerking in diverse kleuren
Tijdelijk leverbaar OP=OP

Binnenmaat


Hoofdbord


Afwerking


Levering

850,00

Omschrijving

Zwevend eikenhouten balken bed

Wil je echt iets bijzonders in de slaapkamer dan is dit massief eiken balken bed zeker een optie. Een heerlijk bed dat er ook nog geweldig uitziet. Het rustieke eiken met mooie kleurschakeringen, noesten en scheuren geeft een heel eigen karakter aan het bed. En nog handig ook die massieve balken om je kop koffie op te zetten. We hebben er voor gekozen om de hoekverbinding van onderaf te maken. Aan de bovenzijde loopt de balk gewoon door. Daardoor krijgt het bed een strakke uitstraling.

TIJDELIJKE ACTIE: We hebben een partij balken waar wij net geen 14×14 cm uit kunnen halen. Maar wel 12,5 x 12,5 cm. OP=OP. Prijs is bij ophalen bij de werkplaats in Amersfoort.

Al het hout wordt terug gedroogd om te zorgen voor een minimale werking van het eikenhout. De balken gaan daarvoor lange tijd in een droogkamer. Daarna worden de ruwe eiken balken eerst bekantrecht en terug geschaafd naar 12,5 x 12,5 cm om vervolgens verder bewerkt te worden.

Door een solide stalen constructie binnenin lijkt het bed te zweven. Niet geheel onbelangrijk, de stalen draagconstructie zorgt er voor dat de kans op kraken van het hout is uitgesloten. Het bed is zo gemaakt dat er ook elektrische bedbodems in kunnen. Het bed wordt geleverd exclusief lattenbodems. Deze zijn los bij te bestellen. Heb je reeds bestaande lattenbodems die je in het bed wilt plaatsen, neem dan even contact met ons op. De inlegdiepte van de ombouw is 14 cm.

Het Hoofdbord

Het eiken bed is optioneel leverbaar met een massief eiken hoofdbord (zoals afgebeeld). Het hoofdbord is opgebouwd uit drie eiken planken van maar liefst 4 cm dik en staat iets schuin naar achteren geplaatst. De totale hoogte met hoofdbord vanaf de grond gemeten wordt dan 83 cm.

Specificaties

hout Rustiek eiken
Dikte 12,5x12,5 cm
Buitenmaat Binnenmaat + 25 cm
Hoogte bed ombouw 35 cm
Hoogte hoofdbord 83 cm
Inlegdiepte 14 cm
Ruimte onder het bed 21 cm

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95