Ga naar de inhoud

Pocketvering matras koudschuim Vera

Luxe kern
Goede ventilatie en ondersteuning


Vanaf

799,00
Levertijd: 2-3 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren

Omschrijving

Pocketvering matras Vera

Het Vera matras is het antwoord voor een koele nachtrust! Door de pocketvering kern met 450 veren per m² reageert het matras soepel op je bewegingen en lucht hij door de holle ruimtes goed door. Hierdoor blijven geurtjes en vocht niet in het matras hangen. De totale hoogte van het matras is 24cm en hij is in de hardheden medium en stevig beschikbaar.

Vera heeft ook een gecontourde kern in zowel de breedte als lengte. Dit houdt in dat het matras uitgerust is met een aantal ‘comfortzones’ die op bepaalde plekken meer inzakken dan andere om je rug op een rechte lijn te houden en zo eventuele rugklachten te voorkomen. Ook komt het matras met een toplaag van HR55 koudscchuim. Door de open celstructuur van koudschuim ventileert het materiaal erg goed en laat vocht door om het vervolgens meteen onder het oppervlak te verspreiden zodat de toplaag goed door kan luchten. Hierdoor blijft het bed lekker koel aanvoelen en hoeft je lichaam niet hard te werken tijdens het slapen om je lichaam af te koelen.

Als klap op de vuurpijl is het matras omhulst in een tijk met katoen aan één zijde voor de zomer en wol aan de andere voor de winter. Kortom, met dit matras gaat er een droomwereld voor je open.

Specificaties

Matras Pocketvering
Veren 450 per m2
Toplaag Koudschuim
Zones 7
Dikte 24 cm
Tijk Katoen / Wol
Keerbaar Ja

WAT VIND JE HIERVAN?

Je bent misschien ook geïnteresseerd in…

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95