Ga naar de inhoud

Steigerhouten bed: drie bedden om bij weg te dromen

person

gussta

calendar_month 30/06/2021

Het steigerhouten bed is een stoere, robuuste en prachtige keuze. Dus ben je toe aan iets anders in de slaapkamer, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt? Het steigerhout kunnen we voordelig inkopen, om daar vervolgens een geweldig bed van te maken.

Wij helpen je inspiratie op te doen met drie van de bedden bij ons uit de collectie. Uiteraard heb je binnen die bedden vervolgens allerlei mogelijkheden om jouw bestelling helemaal naar wens te maken. Je kiest uit verschillende binnenmaten, hoofdborden en afwerkingen. Bovendien kies je de kleur van het hoekprofiel en kunnen we zelfs de montage voor je verzorgen. 

Om je te helpen inspiratie op te doen zetten we drie bedden op een rij. Daarvan vertellen we je waarom het steigerhout een geweldige keuze is. Voor een houten bed bij jou in de slaapkamer, waarin je iedere nacht heerlijk ontspannen zal slapen.

Waarom steigerhout?

Steigerhout combineert een aantal heel fijne eigenschappen. Dat geldt voor alle drie de bedden die we behandelen, net als voor andere modellen van dit materiaal.

Het hout heeft jarenlang op een steiger gelegen. Dat garandeert allereerst de zeer hoge kwaliteit. Het heeft stand gehouden in behoorlijk uitdagende condities. Bovendien is het lekker doorleefd, iets dat je terugziet aan de mooie uitstraling daarvan. 

Het steigerhout hoeft ondertussen niet duur te zijn, omdat we dat voordelig kunnen inkopen. Wij zorgen voor de belangrijke bewerkingen, om er als bed gebruik van te maken. Dat betekent bijvoorbeeld dat we te veel kraken voorkomen, door het hout te controleren op het juiste (lage) vochtgehalte. Bovendien bouwen we een constructie met bijvoorbeeld staal, voor een stevig geheel waar je heerlijk op zal slapen. 

Drie populaire houten bedden

Ben je benieuwd naar de populaire houten bedden van steigerhout? We zetten drie opties voor je op een rij, waarmee je in de slaapkamer zorgt voor een stralend middelpunt:

  • Stealth
  • Hippo
  • Tortuga

1. Stealth

De Stealth is een steigerhouten bed dat boven de grond lijkt te zweven. Het is een bed van hout met staal. De combinatie is puur, simpel, superstevig en bovendien heel duurzaam. Die eigenschappen komen op een mooie manier bij elkaar in dit droombed met functionele verbindingen.

De stalen hoekprofielen voorzien we van een blanke coating. Dat betekent dat het bed een stoere look heeft, dankzij de kleur van het staal. De sterke constructie aan de binnenkant verbergt de poten waar het bed op staat. Dit lijkt boven de grond te zweven, waardoor het houten bed van steigerhout een heel bijzondere uitstraling krijgt. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende hoofdborden, waarmee je dit bed compleet kunt maken. 

2. Hippo

De Hippo is een simplistisch, robuust en industrieel houten bed. Het gebruikte steigerhout combineert goed met het dikwandig staal. De beide elementen versterken elkaar, zowel letterlijk als figuurlijk.

Ook bij dit bed zorgt de blanke coating ervoor dat het staal goed zichtbaar is, in de originele kleur van dit materiaal. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om er nachtkastjes bij te bestellen, net als de lattenbodem die je in het bed wilt gebruiken. Op die manier wordt het een compleet product, waarop jij heerlijk zal slapen.

Uiteraard heb je met de Hippo en de andere steigerhouten bedden de keuze uit verschillende afmetingen. Dus zoek je naar een lekker groot tweepersoonsbed? Of juist een smaller model dat je ook in de kleinere slaapkamer zonder problemen kunt plaatsen? Wij maken het bed zoals jij daar naar op zoek bent. Gemaakt van steigerhout, zodat je daar een scherpe prijs voor betaalt. 

3. Tortuga

Het derde bed van steigerhout dat we je graag laten zien is de Tortuga. Het bed is gemaakt van oud gerecycled hout. Het materiaal krijgt daarmee een tweede leven en is op die manier automatisch een heel duurzame keuze.

Tegelijkertijd merk je daar niets van als je op het bed gaat liggen. Het geheel zit natuurlijk superstevig in elkaar. Het is een duurzame keuze, die je zowel voor één persoon, voor twee personen als in de afmetingen voor een twijfelaar kunt bestellen. 

Het bed van steigerhout bestaat uit vier bedpanelen, die je makkelijk in elkaar schuift. Dat voorkomt dat je het bed moet schroeven. Het is op die manier een heel praktische en voordelige keuze. Tegelijkertijd zorg je met het steigerhouten bed voor een geweldige verschijning in de slaapkamer.

De watergedragen matte lak op het bed helpt deze extra te beschermen. Het hout van het bed zal bovendien wat gladder aanvoelen. Ter alternatief kunnen we zorgen voor een white-wash olie. Op die manier zal het bed nog wat meer karakter krijgen. Je kiest op een heel voordelige manier voor een prachtig bed bij jou in de slaapkamer.  

Steigerhouten bed kopen

Wil je een steigerhouten bed kopen? Het is een mooie keuze voor goede kwaliteit. Het hout heeft al heel wat doorstaan, en krijgt in onze bedden een geweldig tweede leven. Bijvoorbeeld bij jou in de slaapkamer, waar het bed meteen de aandacht zal trekken. Dat komt door het gebruikte hout, de eventuele stalen delen daarop en bijvoorbeeld het effect waardoor het bed lijkt te zweven. Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende mooie modellen.

Bovendien stel je het bed van steigerhout grotendeels zelf samen. Dus zoek je naar bepaalde afmetingen of een groot of een klein hoofdbord? Daarnaast heb je de keuze uit afwerkingen met een blanke coating voor het staal of een matte lak voor het hout. En heb je juist een heel ander idee? Of zoek je daar ook het mooiste beddengoed en bijvoorbeeld een vloerkleed bij? Wij begrijpen wat je mooi vindt. Zo zorgen we er met het steigerhouten bed en met de rest voor dat je de slaapkamer op een hotelwaardige manier kunt inrichten. 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95