Ga naar de inhoud

Pocketvering matras latex Liva

Luxe kern
Goede ventilatie en ondersteuning


Vanaf

599,00
Levertijd: 2-3 weken
  • check Gratis bezorging Nederland en België
  • check 60 dagen bedenktijd
  • check Gratis retourneren

Omschrijving

Pocketvering matras Liva

Het Liva matras is jouw ultieme companion in de reis naar een verwonderend droomland! Door de pocketvering kern met 300 veren per m² reageert het matras soepel op je bewegingen en lucht hij door de holle ruimtes goed door. Hierdoor blijven geurtjes en vocht niet in het matras hangen. De totale hoogte van het matras is 24cm en hij is in de hardheden medium en stevig beschikbaar.

Liva heeft ook een gecontourde kern in zowel de breedte als lengte. Dit houdt in dat het matras uitgerust is met een aantal ‘comfortzones’ die op bepaalde plekken meer inzakken dan andere om je rug op een rechte lijn te houden en zo eventuele rugklachten te voorkomen.

Latex toplaag

Het matras is afgedekt met een toplaag van latex, wat van nature bijzonder veerkrachtig is en daardoor een goede ondersteuning biedt. Ook biedt latex goede luchtdoorlatendheid en voert vocht effectief af, waardoor je matras lekker droog en koel blijft. Hierdoor hoeft je lichaam niet hard te werken tijdens het slapen om je lichaam af te koelen.

Tijk met zomer en winter zijde

Als klap op de vuurpijl is het matras omhult in een SensICE / Tencel tijk voor extra verkoeling en optimale ventilate. De SensICe kant zorgt voor extra verkoeling in de zomer. De Tencel zijde is zacht, antibacterieel en zorgt voor goede ventilatie in de winter.
Kortom, dit is hèt matras om tot rust te komen en je voor te bereiden op een nieuwe dag.

Specificaties

Matras Pocketvering
Veren 300 per m2
Toplaag Latex
Zones 7
Dikte 24 cm
Keerbaar Ja
Tijk SensICE / Tencel

HEEFT U OOK HIER AAN GEDACHT?

WAT VIND JE HIERVAN?

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95