• Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Pocketvering matras latex Liva

599,00

599,00

Levertijd: 2-3 weken
  • Gratis bezorging Nederland en België
  • 60 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren

Omschrijving

Pocketvering matras Liva

Het Liva matras is jouw ultieme companion in de reis naar een verwonderend droomland! Door de pocketvering kern met 300 veren per m² reageert het matras soepel op je bewegingen en lucht hij door de holle ruimtes goed door. Hierdoor blijven geurtjes en vocht niet in het matras hangen. De totale hoogte van het matras is 24cm en hij is in de hardheden medium en stevig beschikbaar.

Liva heeft ook een gecontourde kern in zowel de breedte als lengte. Dit houdt in dat het matras uitgerust is met een aantal ‘comfortzones’ die op bepaalde plekken meer inzakken dan andere om je rug op een rechte lijn te houden en zo eventuele rugklachten te voorkomen. Ook komt het matras met een toplaag van latex, wat van nature vijzonder veerkrachtig is en daardoor een goede ondersteuning biedt. Ook biedt latex goede luchtdoorlatendheid en voert vocht effectief af, waardoor je matras lekker droog en koel blijft. Hierdoor hoeft je lichaam niet hard te werken tijdens het slapen om je lichaam af te koelen.

Als klap op de vuurpijl is het matras omhulst in een SensICE / Tencel tijk voor extra verkoeling en optimale ventilate. Kortom, dit is hèt matras om ‘s nachts snel met optimaal comfort in slaap te sukkelen.


Specificaties

Matras

Pocketvering

Veren

300 per m2

Toplaag

Latex

Zones

7

Dikte

24 cm

Keerbaar

Ja

Tijk

SensICE / Tencel

WE HEBBEN EEN NIEUWSBRIEFBlijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen van GUSSTA.
`