Ga naar de inhoud

Bed van massief hout: stoere keuze in de slaapkamer

person

gussta

calendar_month 18/05/2020

Bed van massief hout kopen? Een unieke en stoere keuze in de slaapkamer. Voor een bed dat je graag in het midden zet. Als basis om lekker te slapen en de kamer op een geweldige manier in te richten. Met een materiaal dat heeft geleefd, iets dat je er op een mooie manier aan af kunt zien.

We zijn jouw specialist in handgemaakte houten bedden. Van massief hout van de beste kwaliteit, uiteraard in de stijl waar je naar op zoek bent. Zoals zwevend boven de grond of met mooie stalen poten. En met een onzichtbaar frame of andere design-elementen, waarmee we zorgen voor een bijzonder bed van een prachtig materiaal uit de natuur.

Het massieve hout gebruiken we in 3 soorten en een aantal verschillende designs. Voor een mooi balkenbed op poten, een zwevend bed in eiken of een rustieke keuze zonder extra’s die je natuurlijk in de verschillende afmetingen kunt bestellen. Altijd met zorg en aandacht, voor een bed van massief hout waar je heerlijk op zal slapen en dat in de slaapkamer een stralende keuze vormt.

Massief hout: stoere uitstraling

Benieuwd naar massief hout als materiaal voor het bed? Het garandeert een stoere en doorleefde uitstraling. En een robuuste keuze, bijvoorbeeld dankzij de rustieke elementen van het hout dat we daarvoor gebruiken. Dat er geweldig uitziet en uitermate degelijk aanvoelt, dankzij de sterke constructies die we daarmee maken.

Constructies die we bovendien verstevigen met staal. Soms zichtbaar en in andere gevallen netjes weggewerkt, bijvoorbeeld om het bed optisch boven de grond te laten zweven. Met ook de nachtkastjes, die we er op een mooie manier op afstemmen. Voor een bed van massief hout dat tot de verbeelding spreekt en laat zien wat er mogelijk is met dit bijzondere materiaal.

Wij maken een bed van massief hout mogelijk, waarmee jij ervoor zorgt dat dit het middelpunt van de slaapkamer zal zijn. Om op een luxe manier in te slapen en om ’s morgens weer fris uit op te staan. Waarmee je klaar bent voor de nieuwe dag, na nog een keer om te kijken en te genieten van hoe het bed eruit ziet. Dakzij het massieve hout dat we gebruiken en op een constructief stevige en stoere manier voor je verwerken.

Bed van hout: 3 soorten

De massieve bedden van hout maken we met verschillende houtsoorten. We zetten de drie mogelijkheden voor je op een rij:

  • Eiken
    De bedden van massief eikenhout zijn een geweldige keuze. Heel rustiek of met een afwerking, zoals matte lak, in donkerbruin, whitewash, pure olie of in greywash. Voor de uitstraling die je zoekt, om daar ook de rest van de slaapkamer op een mooie manier op af te stemmen. Met een massief houten bed in eiken, als materiaal dat daarvoor perfect geschikt is.
  • Oud-eiken

    Een meer doorleefde keuze, met hout dat al een leven achter zich heeft. En dat het unieke karakter bevat, zoals geen kunstmatig materiaal dat zou kunnen evenaren. Voor een massief houten bed in oud-eiken, dat zelfs als je het niet op zou maken een geweldige indruk maakt in de rest van de slaapkamer.
  • Steigerhout
    De voordelige keuze voor een houten bed met een stoere en robuuste uitstraling. Of juist heel elegant en met een andere look, dankzij de diverse modellen die er beschikbaar zijn. In steigerhout, voor een massieve of een meer klassieke keuze die je natuurlijk mooi kunt opmaken met alle overtrekken en extra’s die je kunt bestellen.

We zorgen er met de drie materialen voor dat je jouw bed van massief hout kunt vormgeven zoals je wilt. Natuurlijk in de maat waar je naar op zoek bent en met een hoofdbord dat daar goed bij past. Voor een compleet bed van hout, waarmee je op een natuurlijke manier zorgt voor een geweldige uitstraling in de slaapkamer.

Massieve uitstraling: zwevend boven de grond

De massieve uitstraling van het houten bed kunnen we daarnaast op een paar andere manieren meer kracht bijzetten. Bijvoorbeeld door het bed boven de grond te laten zweven. Tenminste, door dat zo te laten lijken met de stalen constructie die we daarvoor gebruiken. Die je vanaf de buitenkant niet kunt zien, terwijl het de stevige basis vormt waar de rest van het houten bed op steunt.

Op die manier zorgen we voor een bed van massief hout, dat weinig kraakt en tegelijkertijd een heel stevige en stabiele keuze vormt. Om lekker op te slapen en om op een mooie manier gebruik van te maken. Zodat je kunt vertrouwen op een fijn bed dat er geweldig uit zal zien. Om het stijlvol, landelijk, klassiek of juist op een heel andere manier op te maken.

En zoek je naar bijpassende nachtkatjes of andere extra’s voor in de slaapkamer? Met het vloerkleed en zwevende kastjes zorgen we ervoor dat je alles af kunt stemmen op het bed dat je plaatst. In massief hout zoals eiken of oud-eiken, net als met de specifieke modellen en vormgeving die er mogelijk is. Altijd netjes op maat en helemaal handgemaakt, zodat je kunt vertrouwen op de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Bed van massief hout: ontdek onze bedden

Wil je een bed van massief hout kopen? Ontdek de verschillende bedden bij ons uit de collectie, die we in allerlei afmetingen voor je kunnen bouwen. Van een twijfelaar in 140cm en een tweepersoonsbed in 160 of 180 centimeter met 200cm lengte tot de modellen voor als je langer bent. In 210 of in 220 centimeter lengte, zodat je daar op een heel fijne manier in kunt slapen. En zodat het bed van massief hout een stoere keuze in de slaapkamer is, die goed past bij de beschikbare ruimte.

Vertel ons waar je naar op zoek bent, dan gaan we er graag voor je mee aan de slag. Met een afwerking van het hout of in bijvoorbeeld blank eiken, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Voor een bed dat indruk maakt, zowel dankzij de looks als dankzij de robuustheid en stoere uitstraling van de gebruikte massieve materialen.

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95