Ga naar de inhoud

Stoer industrieel bed: kies een ombouw van steigerhout

person

gussta

calendar_month 06/02/2017

De slaapkamer is vaak een ondergeschoven kindje binnen het interieur, terwijl er bijzonder creatieve mogelijkheden bestaan om er een stoere sfeer te creëeren. Een uitstekend voorbeeld is een stoer industrieel bed. Een ombouw van hout zorgt er in de slaapkamer voor dat je warme materialen kunt combineren met uitgesproken vormen, waardoor er een bijzonder karakter ontstaat.

Hout laat zich gemakkelijk bewerken en is ontzettend stevig, twee prettige eigenschappen voor een bed. Gussta maakt bewust gebruik van doorleefd steigerhout, omdat er op die manier een robuuste en stoere uitstraling vanuit gaat. Het bed zorgt binnen het interieur van de slaapkamer op die manier voor de sfeer die je voor ogen hebt.

Bed met ombouw van steigerhout

Het gebruik van steigerhout biedt verschillende voordelen. De houten bedden krijgen er de karakteristieke uitstraling van en zitten bovendien uiterst stevig in elkaar. Vooral in combinatie met dikwandig staal is het materiaal goed geschikt om een bed in elkaar te zetten.

Steigerhout heeft daarnaast een dermate grote stevigheid dat het materiaal niet kraakt. Onze klanten bevestigen dit in de feedback die we aan ze vragen. Dat betekent dat je kunt rekenen op een stabiel bed waarmee je wel een doorleefde uitstraling creëert, terwijl je gebruik maakt van hoogwaardige nieuwe materialen die er samen voor zorgen dat het bed jaren mee kan.

Ten derde kun je met steigerhout zelf bepalen of je gebruik wenst te maken van een afwerking. Het hout is standaard onbehandeld, het staal is voorzien van een blanke lak. Desgewenst kun je het hout laten afwerken met een watergedragen matte lak, waardoor de oorspronkelijke kleur zoveel mogelijk behouden blijft. Tegelijkertijd zorg je er daarmee wel voor dat het hout wat gladder zal aanvoelen en beschermd is.

Zelf het bed van hout monteren

Het bed met ombouw kun je gewoon zelf monteren, daar hebben onze klanten gemiddeld niet meer dan 20 minuten voor nodig. Met z’n tweeën zorg je er aan de hand van de instructies binnen een mum van tijd voor dat je het bed van hout in elkaar kunt zetten, zodat het matras erop kan en je meteen even uit kunt rusten van het in elkaar zetten.

Toch liever laten monteren?

Geen probleem, Gussta ontwerpt, bouwt en monteert houten bedden: dus daar draaien we onze hand niet voor om.

Meer weten over een houten bedombouw? Neem contact op, we vertellen je er graag meer over.

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95