Ga naar de inhoud

Een tweepersoonsbed van hout: dit is waarom we daar zo sterk in geloven

person

Patrick Wessels

calendar_month 15/12/2023

Onze bedden vertellen een uniek verhaal, gemaakt van bijvoorbeeld hoogwaardig nieuw of oud massief hout. Het oude hout heeft al een heel leven achter de rug, van dienst doen als een klassiek houten huisje in de Noorse bergen tot het dragen van de lasten van een stoomtrein. Deze geschiedenis wordt weerspiegeld in de karaktervolle scheurtjes en noesten die het hout een stoere uitstraling geven.

Maar er is meer dan alleen het verhaal achter het hout. Ontdek in dit artikel praktische tips, leuke wetenswaardigheden en essentiële informatie over onze houten tweepersoonsbedden. Leer hoe je jouw droombed kunt samenstellen, kies uit verschillende afwerkingen en kleuren, en profiteer van onze garantie en service. Welkom in de wereld van Gussta’s houten tweepersoonsbedden, waar we kwaliteit en karakter samenbrengen.

Het tweepersoonsbed dat jij zoekt

Bij Gussta begrijpen we dat het tweepersoonsbed perfect bij jouw stijl en behoeften moet passen. Daarom bieden we een scala aan opties. Denk bijvoorbeeld aan tweepersoonsbedden met handige lades, ideaal voor extra opbergruimte. En als je ‘s nachts graag je boek of telefoon binnen handbereik hebt, kun je kiezen voor een tweepersoonsbed met elegante nachtkastjes.

Jouw persoonlijke touch

Bij ons draait alles om personalisatie. We willen dat je tweepersoonsbed precies past bij jouw smaak. Kies uit verschillende afwerkingen zoals wit, zwart, (donker)bruin, grijs, of behoud de natuurlijke schoonheid van het hout met matte lak. En voor degenen die van een moderne uitstraling houden, bieden we bedden met stalen details in kleuren zoals zwart, wit, blauwgrijs, groengrijs en industrieel.

Stel het bed zelf samen

Bij Gussta ben je de ontwerper. Stel jouw ideale tweepersoonsbed samen door de maten, stijlen en opties te kiezen die bij jou passen. Met ons diverse aanbod en personalisatiemogelijkheden ben je verzekerd van een bed dat niet alleen comfortabel is, maar ook perfect past bij jouw unieke stijl en behoeften. Maak jouw slaapkamer compleet met het ideale tweepersoonsbed van Gussta.

Jij hebt de volledige vrijheid

Hier zijn enkele handige tips om je te helpen bij het personaliseren van jouw droombed.

  • Afwerkingen en kleuren
    Je bed moet niet alleen comfortabel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Daarom bieden we verschillende afwerkingen en kleuropties. Of je nu de natuurlijke schoonheid van het hout wilt behouden of liever een wit, zwart, bruin, of grijs houten bed wilt, de keuze is aan jou. Onze afwerkingen beschermen het hout tegen vlekken en vocht, zonder de kleur te beïnvloeden. En voor degenen die van stalen details houden, hebben we keuzes in kleuren zoals zwart, wit, blauwgrijs, groengrijs en industrieel.
  • Maatwerk
    Jouw tweepersoonsbed moet perfect in je slaapkamer passen, ongeacht de afmetingen. Daarom bieden we maatwerkopties. Kies de exacte maat die bij je ruimte past. Wil je een bed met lades voor extra opbergruimte? Of misschien denk je aan een bed met nachtkastjes voor dat extra gemak. Bij Gussta zijn maatwerkopties eindeloos, en we staan klaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
  • Houtsoorten
    Het type hout dat je kiest, bepaalt de uitstraling en duurzaamheid van je bed. Bij Gussta bieden we een scala aan houtsoorten om uit te kiezen, waaronder eikenhout, oud eiken, steigerhout en zelfs notenhout. Elk hout heeft zijn eigen unieke karakter en uitstraling, dus kies degene die het beste bij jouw stijl past.
  • Het hoofdbord
    Wil je een bed met een statig hoofdbord of geef je de voorkeur aan een strakker ontwerp zonder hoofdbord? De keuze is aan jou, en het heeft invloed op de algehele uitstraling van je bed.

Bij Gussta draait alles om jouw droombed. Onze bedden worden met zorg op maat gemaakt in Nederland, zodat je zeker kunt zijn van de hoogste kwaliteit. Dus, als je op zoek bent naar een tweepersoonsbed dat perfect bij je past, kijk dan niet verder. Personaliseer je bed en creëer de slaapkamer waar je altijd van gedroomd hebt.

Eenvoudig bestelproces: online houten tweepersoonsbed kopen

Bij Gussta is het online bestellen van jouw droombed eenvoudig. Kies eerst het tweepersoonsbed dat perfect bij je past, of het nu 140 x 200, 160 x 200 of 180 x 200 is.

Voeg vervolgens de gewenste extra opties toe, zoals lades of nachtkastjes, om je bed nog praktischer te maken.

Daarna is het tijd om je bed af te werken. Ga je voor een strakke witte look, een stoer zwart bed, of een natuurlijke houtkleur? De keuze is aan jou.

Als je eenmaal je perfecte bed hebt samengesteld, plaats dan je bestelling op onze website. Houd er rekening mee dat onze bedden exclusief lattenbodems en matrassen worden geleverd. Maar geen zorgen, we hebben ook complete sets beschikbaar in onze webshop.

En hoewel we snel kunnen leveren dankzij onze flexibele productie in Nederland, moet je rekening houden met enkele weken levertijd, omdat we elk bed specifiek volgens jouw wensen maken.

Dus, geniet jij binnenkort van een schitterend houten tweepersoonsbed dat precies aan jouw eisen voldoet?

Met de beste service en garantie

Bij Gussta draait alles om jouw tevredenheid en lekker slapen. We begrijpen dat de aanschaf van een tweepersoonsbed een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we verschillende manieren om je te ondersteunen.

  • Showroombezoeken: wil je onze houten tweepersoonsbedden van dichtbij bekijken en voelen? Dat kan! Maak een afspraak voor een showroombezoek en ervaar de kwaliteit zelf. Onze experts staan klaar om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden.
  • Klantenservice: heb je vragen of speciale wensen? Onze klantenservice staat voor je klaar. Je kunt ons eenvoudig bereiken via telefoon of e-mail. We zijn er om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om eventuele zorgen weg te nemen.
  • 3 jaar garantie: we geloven in de duurzaamheid van onze houten tweepersoonsbedden. Daarom bieden we maar liefst 3 jaar garantie op al onze bedden. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgen we voor een snelle oplossing zonder gedoe. We rekenen geen voorrijkosten en streven naar jouw tevredenheid.

Bij Gussta gaat service hand in hand met kwaliteit en vakmanschap. Kies met vertrouwen voor een houten tweepersoonsbed van Gussta, en geniet van een goede nachtrust met de wetenschap dat we altijd voor je klaarstaan.

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95