Ga naar de inhoud

Houten bed kopen: inclusief retourrecht en garantie op het matras

person

gussta

calendar_month 14/06/2017

Het houten bed is een stevige en robuuste keuze, voor een stoere uitstraling in de slaapkamer. We maken voor de bedden gebruik van eiken, oud eiken en bijvoorbeeld steigerhout. Daarnaast kunt u er meteen een nieuw matras bij kopen, zodat het bed compleet is en u daar heerlijk ontspannen in kunt slapen.

Het hout is van topkwaliteit en gaat daardoor moeiteloos jaren mee. En het matras? Daarop bieden we uiteraard ook een uitgebreide garantie. Standaard 2 jaar 100% en daarna tot 5 jaar om er zorgeloos op te kunnen slapen. En bevalt het matras na aankoop toch niet? Dan kunt u die binnen 14 dagen gewoon zonder opgaaf van reden retourneren.

Standaard 2 jaar 100% garantie

Het houten bed bestaat uit het frame dat we voor u bouwen, van de hoogst mogelijke kwaliteit, en het matras. Het is de combinatie daarvan waarop u heerlijk ontspannen in slaap kunt vallen. We bouwen in de hoogst mogelijke kwaliteit en met een onzichtbaar stalen frame om het kraken te beperken. Daarnaast zorgen we voor een matras in hoge kwaliteit, zodat we daarop een uitgebreide garantie kunnen aanbieden.

De matrassen voor het houten bed hebben standaard 2 jaar 100% garantie (na de factuurdatum). We garanderen de volledige kosten voor het herstel of vervanging. Dat betekent garantie voor de kosten van het materiaal, eventueel loon en transport, met uitzondering van speciale aanbiedingen en producten met een specifiek benoemde beperkte levensduur.

Tot 5 jaar garantie op de kwaliteit van het matras

Na de eerste 2 jaar met 100% garantie verlengen we die nog een aantal jaren, zodat u zorgeloos op het houten bed kunt blijven slapen. Na 2 jaar garanderen we nog 80% van de kosten, na 3 jaar nog 60% en na 4 jaar nog 40%. Na meer dan 5 jaar garanderen we nog 20%, zodat u jaren vooruit kunt met een mooi houten bed en een goed matras voor een fijne nachtrust.

Matras van houten bed binnen 14 dagen retourneren

En bestelt u het matras met het houten bed online en blijkt dit toch niet te bevallen? Het komt gelukkig nauwelijks voor, maar in dat geval kunt u het matras gewoon zonder opgaaf van reden retourneren. U kunt contact opnemen en aangeven dat u het matras terug wilt sturen.

Uiteraard is het van belang dat het matras nog in de originele staat verkeert. Het matras mag wel uit het plastic zijn geweest om het uit te proberen, maar er mogen geen gebruikssporen aanwezig zijn.

Neem voor meer informatie over de garanties en mogelijkheden tot retourneren contact met ons op, dan leggen we u er graag over uit. Uiteraard kunnen we u dan bovendien meer vertellen over de mooie stoere uitstraling van een houten bed en de goede kwaliteit van de matrassen waar we voor zorgen.

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95