Ga naar de inhoud

Houten bedombouw: balkenbed of oud eiken met staal

person

gussta

calendar_month 08/05/2017

De houten bedombouw biedt uiteenlopende mogelijkheden, waardoor er altijd een stoer bed met een unieke uitstraling ontstaat. Hout is een warm en robuust materiaal, dat bovendien op een uitermate duurzame wijze in elkaar zit.

We zorgen er bij Gussta voor dat je de keuze hebt uit een groot aantal houten bedden, zoals het zwevende balkenbed of een bed van oud eiken met staal. We zorgen er in de beide gevallen voor dat we werken met hoogwaardige materialen, uiteraard op basis van een duurzaam karakter.

Robuuste rustiek eiken balken

Het zwevende houten bed van robuust rustiek eiken combineert een aantal stevige balken, die er samen voor zorgen dat er een mooie ombouw ontstaat. De zichtbare moeren zorgen voor een stevige verbinding, die tevens bijdraagt aan de uitstraling van het houten bed.

Op die manier is het een bijzondere keuze, die dankzij de stalen constructie aan de binnenzijde boven de vloer lijkt te zweven. Met de noesten en scheuren in het hout kies je voor de charme van het mooie eiken. Uiteraard is het bed verkrijgbaar in verschillende formaten. We gaan op basis van jouw bestelling aan de slag met de houten bedombouw, zodat die perfect in de slaapkamer past en zorgen voor een lekker groot of juist een meer com pact bed.

Bedombouw van oud eiken met staal

Enthousiast over de combinatie van hout en staal in de bedombouw? Dan is ons industriële bed van staal en eiken een uitstekende keuze. We maken gebruik van 4cm dik rustiek eiken en zorgen er met het stalen frame aan de voorzijde en achterzijde voor dat er een bijzonder contrast ontstaat.

Het rustieke van het hout blijkt uit de noesten en scheuren die erin zitten, waardoor het hout de uitstraling krijgt zoals je die verwacht van en natuurlijk producten. We zorgen voor een afwerking met een blanke coating, waardoor de oneffenheden mooi zichtbaar blijven. De combinatie met het staal zorgt ervoor dat het houten bed op een oerdegelijke manier in elkaar zit en bovendien een stoere uitstraling heeft. Het is een houten bedombouw die we net als de andere modellen in alle gewenste formaten kunnen bouwen, leveren en desgewenst monteren.

Houten bed kopen

Een houten bed kopen of op zoek naar een houten bedombouw? We zorgen er hiermee voor dat je de slaapkamer een robuuste, stoere en duurzame uitstraling kunt geven. Bekijk de verschillende houten bedden bij ons uit het assortiment, waar we je uiteraard graag meer over vertellen. Je kiest op die manier voor topkwaliteit bedden van hout, beschikbaar in het formaat dat jij zoekt.

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95