Ga naar de inhoud

Houten bedden in de showroom: kom ze zelf bekijken

person

gussta

calendar_month 15/04/2023

Hoe kun je houten bedden beter beoordelen dan door ze zelf te komen bekijken? Veel van onze klanten bestellen hun bed gewoon online, maar we begrijpen het als je het hout zelf een keer wilt zien. Of als je de bedden wilt zien staan. En als je de nachtkastjes, de dekbedovertrekken of de andere producten wilt zien.

Daarom hebben we een eigen showroom in Almere, die we openen op afspraak. Je bent daar van harte welkom, om alles tot in detail en op je eigen tempo rustig te bekijken. Dus wil je zelfs even komen liggen op de matrassen van de houten bedden of ben je benieuwd naar de houtsoorten en hoe die van elkaar verschillen? We laten het je er graag zien. 

Op afspraak open: onze showroom

We zijn een online bedrijf, dus onze showroom openen we alleen op afspraak. Dat voorkomt dat we veel kosten moeten maken om daar altijd iemand beschikbaar te hebben. Veel van onze klanten bestellen gewoon online, dus we zien lang niet iedereen in de showroom.

Aan de andere kant begrijpen we het ook dat jij misschien toch graag naar de showroom komt. We zijn beschikbaar op maandag tussen 13:00 en 17:30 uur en op dinsdag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur. Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel ons op +31 33 202 26 95 om een afspraak te maken.

Uiteraard nemen we in de showroom graag uitgebreid de tijd voor je, om door te nemen wat jij belangrijk vindt. We laten je zien uit welke houten bedden je kunt kiezen en vertellen je graag meer over de verschillende houtsoorten. Daarnaast kunnen we je laten zien hoe we het hout combineren met staal en hoe we de bedden optisch boven de grond laten zweven

Wat vind je in onze showroom?

Bij ons in de showroom vind je natuurlijk de houten bedden. Die hebben we daar staan, om jou te laten zien waar we iedere dag aan werken. Dat doen we in eikenhout, in steigerhout en in een aantal andere houtsoorten. Bovendien kunnen we het hout voor je behandelen, bijvoorbeeld met een white wash of een grey wash. Op die manier maak je een mooie keuze, zowel voor een materiaal als een behandeling.

Kom kijken naar onze houten bedden en hoe ze eruit zien in het echt. En hoe het oogt als je kiest voor een bed voor een matras van 160 x 200 centimeter, voor 180 x 200 centimeter en 200 x 200 centimeter. Of hoe het eruit ziet als je kiest voor een bed van 210 of 220 centimeter lang. In de praktijk oogt dat nog weleens anders dan wat je op basis van een afbeelding in de webshop zou verwachten.

Naast de houten bedden hebben we natuurlijk een aantal andere producten voor je staan. Dat geldt voor de nachtkastjes en bijvoorbeeld voor de dekbedovertrekken. Bekijk de verschillende producten en onderdelen om jouw bed in de slaapkamer helemaal compleet te maken. In de showroom stel je eenvoudig een mooi nieuw bed samen, waar we vervolgens voor je mee aan de slag gaan. Uiteraard helpen we je in de showroom graag om jouw bestelling in orde te maken, zoals je die ook online zou kunnen doorgeven. 

Houten bedden, nachtkastjes en meer

We gebruiken de verschillende soorten hout voor onze bedden en voor de nachtkastjes. In een aantal gevallen stemmen we die onderdelen netjes op elkaar af. Zo weet je zeker dat het bed en de kastjes precies bij elkaar passen. Of dat het geheel zelfs één geheel lijkt te zijn, omdat je de kastjes aan de zijkant van het bed laat ‘zweven’. 

Het zijn voorbeelden van mooie houten bedden en extra’s die je eenvoudig bij ons in de showroom komt bekijken. Loop erlangs en bekijk de materialen van dichtbij. Of maak online alvast een ‘lijstje’ met wat je bij ons wilt komen bekijken. Dan leiden we je rond en zorgen we ervoor dat je precies op de hoogte bent van wat je allemaal wilt weten. Als we je zo kunnen helpen om de juiste keuze te maken doen we dat graag.

Dus bekijk ook de lattenbodems, de matrassen en de dekbedovertrekken. We hebben in onze showroom de houten bedden staan, als complete bedden zoals je die kunt samenstellen en ook thuis zou opmaken. Dus droom jij van een slaapkamer zoals in een luxe hotel? Kom inspiratie opdoen bij ons in de showroom. 

Houten bedden: bekijk en ervaar het zelf

Onze houten bedden bestel je eenvoudig online. Of je komt naar onze showroom in Almere, waar we ze voor je hebben staan. In de showroom loop je zelfs langs de verschillende bedden en bekijk je bijvoorbeeld de nachtkastjes, de lattenbodems en natuurlijk de matrassen en de dekbedovertrekken. Wij laten je zelf zien en ervaren dat we altijd gaan voor de hoogste kwaliteit. En we vertellen je graag meer over de productie, waarmee we natuurlijk snel aan de slag gaan zodra jij een bestelling plaatst. 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95