Ga naar de inhoud

Stoer metalen hemelbed: Of een zwevend houten bed?

person

gussta

calendar_month 21/10/2019

Een stoer metalen hemelbed gezocht? Of benieuwd naar onze metalen frames, waarmee we de bedden laten zweven bij jou in de slaapkamer? Van een hemelbed tot zwevende houten bedden: we zijn jouw specialisten in stoere bedden waarmee je zorgt voor een stralend middelpunt in de slaapkamer.

Het bed is het belangrijkste onderdeel in de ruimte, dus het is de moeite waard om daar goed naar te kijken. Wat is de sfeer waar je voor wilt zorgen en hoe wil je de rest van het interieur vormgeven? Bekijk bijvoorbeeld ons Stealth-bed van steigerhout, waarmee het net lijkt of er geen poten onder zitten. Een prachtige verschijning, vooral in combinatie met het beddengoed dat je daar online bij kunt bestellen.

En zoek je naar een stoer metalen hemelbed of een andere robuuste uitstraling? Wij laten je zien wat er beschikbaar is, om jouw slaapkamer op een prachtige manier in te richten. Voor een unieke vormgeving en fijne degelijke materialen. Goed geschikt om op te slapen en ook de rest van de dag prachtig om te zien of om een moment voor jezelf te nemen.

Bed van hout: ombouw en het hoofdbord

Zowel het stoere metalen hemelbed als onze houten bedden staan bekend om de prachtige uitstraling daarvan. Dat geldt voor de ombouw van het bed, net als bijvoorbeeld voor het hoofdbord. Dit zijn de twee elementen die het verschil maken, in combinatie met het beddengoed dat je kiest. Stem dat er mooi op af, bijvoorbeeld in een effen kleur of juist met een opvallend patroon. Op die manier komt het bed van hout en/of metaal goed tot z’n recht, om daarmee de juiste indruk te maken op het moment dat je naar binnenstapt in de slaapkamer.

Het hoofdbord is beschikbaar in een aantal verschillende varianten. Gaat het je om een stoere en indrukwekkende verschijning? Kies een groot model met een behoorlijke dikte. Het volume van het hoofdbord zorgt ervoor dat dit meteen de aandacht trekt, als belangrijk element van de rest van het bed.

En wil je juist zorgen voor een meer moderne uitstraling of de nadruk leggen op een ander onderdeel van het bed? Er zijn ook kleinere hoofdborden beschikbaar. Bijvoorbeeld in combinatie met zwevende nachtkastjes aan de zijkant. Op die manier valt het geheel meer in elkaar weg, waardoor de rest van het bed de aandacht krijgt op het moment dat je naar binnen gaat.

Zwevend boven de grond: metalen frame

Een stoer metalen hemelbed is een prachtige keuze in de slaapkamer, bijvoorbeeld als je wilt zorgen voor een industriële look. Het materiaal past daar perfect bij, vooral in combinatie met bijpassende accessoires. Maak gebruik van veel metaal en bijvoorbeeld van zwart. Dat mag robuust en rauw zijn, om de materialen optimaal te laten ‘spreken’. En combineer je dat met een paar zachte en grote kussens of een lekker warm kleed op de grond? Op die manier creëer je de ideale balans, om toch op een heel sfeervolle manier naar binnen te kunnen stappen.

En gaat het je niet om een hemelbed, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden met een metalen frame? Dankzij de bedden met een onzichtbaar stalen frame lijkt het bed boven de grond te zweven. Het creëert een bijzonder effect, waaruit niet meteen duidelijk wordt hoe het bed is opgebouwd en waarom dit boven de grond kan blijven zweven. Het is een metalen frame dat hiervoor zorgt, met de poten op een voor het oog onzichtbare plaats. Bovendien lijken ook de nachtkastjes er naast te zweven, waardoor er een mooi effect ontstaat dat keer op keer bijzonder blijft om te zien.

In steigerhout en in eiken

Benieuwd naar de verschillende bedden die er beschikbaar zijn? Of een alternatief gezocht voor het stoere metalen hemelbed dat je kunt bestellen? Een bed in steigerhout of in eiken is dan een uitstekende keuze. Het steigerhout is het meest voordelig, dankzij de lagere kosten voor dit materiaal. Eiken heeft een hogere prijs en zorgt voor een unieke warme sfeer en uitstraling. Uiteraard leggen we je graag meer uit over de verschillen tussen de beide materialen, waar we veel en graag gebruik van maken. Ze zijn beiden goed geschikt voor een houten bed, waarbij wij ervoor zorgen dat het materiaal in de ideale conditie is om bijvoorbeeld niet te veel te kraken.

Het eiken is er ook als oud eiken. Op die manier straalt het nog veel meer karakter uit, dankzij de doorleefde uitstraling van het materiaal. Het is er aan af te zien dat het al van alles heeft meegemaakt. Op die manier is het oud eiken volgens veel mensen de mooiste keuze voor het bed in de slaapkamer. Het is geen stoer metalen hemelbed, maar wel een prachtige verschijning waardoor je er iedere avond naar uit zal zien om lekker naar bed te gaan.

Houten bed kopen: diverse modellen

Benieuwd naar de verschillende modellen die er beschikbaar zijn om een bijzonder bed in de slaapkamer te plaatsen? We zijn jouw specialist in houten bedden, altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Je kunt rekenen op hout van goede kwaliteit, waarmee we er bovendien voor zorgen dat je kunt vertrouwen op zo min mogelijk kraken. Ondertussen zorgen we ervoor dat we sommige bedden optisch laten zweven en dat je kunt rekenen op andere mooie design-elementen. Inclusief de nachtkastjes ernaast en met andere toevoegingen, bijvoorbeeld op de hoeken met metaal. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken.

En heb je vragen over de mooie houten bedden of wil je die vergelijken met het stoere metalen hemelbed? Wij maken het je online graag makkelijk. En wil je het bed bestellen? Er zijn verschillende afmetingen mogelijk, zodat we je daar goed op maat mee van dienst kunnen zijn. Bestel online, dan gaan wij er mee aan de slag en heb jij binnenkort een prachtig nieuw bed staan.

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95