Ga naar de inhoud

Bed van hout: 1 persoonsbed van eiken of steigerhout

person

gussta

calendar_month 19/07/2017

Het bed van hout in 1 persoons? Een mooie keuze voor in de slaapkamer, bijvoorbeeld in eiken of in steigerhout. Het zijn natuurlijke materialen, die daardoor van zichzelf een bijzondere uitstraling hebben. We hoeven daar in principe niets te doen, terwijl ze toch bijdragen aan het karakter van de slaapkamer als geheel.

Het 1 persoonsbed van hout is daarom een mooie keuze voor in de slaapkamer, bijvoorbeeld op het moment dat de kinderen toe zijn aan een eigen exemplaar. Bekijk de verschillende mooie materialen en ga daarmee stoer de zomer in of koop het bed op een willekeurig ander moment in het jaar.

Gebruik van eiken of oud eiken

Het 1 persoonsbed van hout van eiken of steigerhout is een mooie keuze voor de zomer, net als voor in de andere seizoenen. Het materialen zorgt in de winter voor warmte, terwijl het in de zomer de sfeer van een mooi strand in Ibiza uitstraalt. Op die manier zijn zowel eiken als steigerhout uitstekend geschikt voor een 1 persoonsbed, in de verschillende kamers. Gebruik het houten bed als een stijlvol exemplaar in de logeerkamer of zorg er met een paar keer een 1 persoonsbed van hout voor dat de kinderen een mooi bed hebben om in slaap te vallen. Het zal u verbazen hoe gemakkelijk ze naar bed gaan. De eerste paar weken dan.

1 persoonsbed in steigerhout

Uiteraard is het houten bed voor 1 persoon er zowel in eiken als in oud eiken, net als in steigerhout. Dat betekent dat u zelf kunt aangeven naar welke houtsoort uw voorkeur uitgaat. Hierop baseren we ook de prijs van het bed, zodat u daar voordelig gebruik van kunt maken of dat u aan de andere kant kunt kiezen voor de beste materialen die er beschikbaar zijn. Er is onder het 1 persoonsbed van hout in ieder geval altijd sprake van een stevige constructie, waarmee we ervoor zorgen dat het bed niet teveel kraakt en een lange levensduur heeft.

Bed van hout kopen

Enthousiast geworden van het houten bed en benieuwd hoe dat bij u in de slaapkamer zou staan? We helpen u graag een beeld te vormen van de verschillende houten bedden en kunnen u uiteraard meer vertellen over de mogelijke formaten. We kunnen het bed bijvoorbeeld maken met een breedte van 80cm of van 90cm, afhankelijk van de maat die u wenst voor het bed voor 1 persoon. Meer weten over de mogelijkheden of direct een bed bestellen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

 

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95