Ga naar de inhoud

Houten bed met lades: mooi en makkelijk opbergen

person

gussta

calendar_month 02/03/2021

Een houten bed met lades: het is mooi, heerlijk comfortabel en bovendien bijzonder praktisch. Je brengt die drie voordelen op een fijne manier bij elkaar, bijvoorbeeld om het beddengoed en ondergoed netjes uit het zicht op te bergen.

Tegelijkertijd is het een mooi houten bed met een stoere uitstraling, net als de diverse andere bedden die er beschikbaar zijn. We maken de bedden van hout in eiken, oud eiken en in steigerhout, zodat je bovendien de keuze hebt uit meerdere materialen.

Met lades onder het bed zorg je eenvoudig voor wat extra opbergruimte, waarmee je zeker weet dat je daaraan in ieder geval niets tekort zal komen. Bovendien past het netjes in het design van het bed, dat er daardoor nog net zo stoer en overtuigend uit zal zien. 

Opberglades: handig en bij de hand

Een houten bed met opberglades combineert een paar belangrijke voordelen. Ten eerste is het ontzettend handig om de ruimte onder het bed te benutten. Normaal gesproken is dit vooral een plek waar stof bij elkaar waait. Het is belangrijk om de ruimte regelmatig schoon te houden, zonder dat je er aan de andere kant veel aan hebt.

Met een houten bed met lades benut je de ruimte. En zorg je er vanaf de zijkant voor dat er geen stof in terecht kan komen. In plaats daarvan houden de buitenzijdes van de lades het netjes voor je, al is het natuurlijk belangrijk om ze af en toe van binnen even goed schoon te maken. 

Een bijkomend voordeel van de houten lades onder het bed is dat je de spullen die je erin opbergt altijd meteen bij de hand hebt. Zodra jij ’s morgens je bed uitstapt kun je het meteen pakken. En wil je het juist ’s avonds voordat je gaat slapen nog even opbergen? Ook dat is zo geregeld, zodat je er optimaal gebruik van maakt. 

Tip: en gebruik je de lades zo min mogelijk? Ze lijken onderdeel uit te maken van de rest van het bed. Het geheel ziet er strak en netjes uit, helemaal in lijn met de rest van het houten bed dat in de slaapkamer een mooie en stijlvolle keuze vormt. 

Opbergen: dit kun je er allemaal in kwijt

En ben je benieuwd wat anderen allemaal opbergen in de lades onder het houten bed? We zetten een paar handige suggesties voor je op een rij:

 • Schoon beddengoed
  Wat is de beste plek om het beddengoed op te bergen? Gewoon onder je bed natuurlijk. Op die manier is het altijd bij de hand, zodat je er het bed mee op kunt maken zodra je het vorige in de was doet. Het is de meest logische plek, om nooit meer te hoeven zoeken naar waar je het ook alweer gelaten had. 
 • Ondergoed
  Zodra je ’s morgens opstaat is er één ding dat je sowieso nodig hebt: ondergoed. Dus waar wil je dat hebben? Het liefst bij je in de buurt. Wat is er dan makkelijker dan gewoon een lade opschuiven en het ondergoed erbij pakken? Met jouw schone ondergoed onder het bed in de lade weet je zeker dat je er nooit meer naar op zoek zal hoeven. 
 • Handdoeken
  Een paar handdoeken is altijd handig, vooral als je de badkamer dichtbij de slaapkamer hebt zitten. Je wandelt er bijvoorbeeld ’s morgens zo naartoe, net als wanneer je juist ’s avonds graag nog even douchet voordat je gaat slapen. 
 • Winterdeken
  Een extra winterdeken is heerlijk zodra het buiten kouder begint te worden. Aan de andere kant heb je er in de zomermaanden juist weinig aan, dus dan zoek je er een geschikte plek voor. Onder het bed is dat heel handig, omdat je er op die manier zo min mogelijk omkijken naar hebt. 
 • Extra kussens
  Onder het bed kun je uiteraard een paar extra kussens kwijt. Dat is heel handig als je het bed daar overdag mooi mee op wilt maken, terwijl je er ’s avonds vooral last van hebt tijdens het slapen. Je hebt er dan een handige plek voor om het makkelijk op te bergen, zodat je ’s avonds lekker slaapt en je de rest van de dag zorgt voor een bed dat zo in een luxe hotel had kunnen staan. 

 

Lades over de hele breedte

De lades van het houten bed lopen bij ons over heel de lengte. Dat betekent dat je een enorme lade tot je beschikking hebt, waarmee je zeker weet je er van alles in kwijt kunt. Gebruik de lade voor de bovenstaande spullen of zorg er juist voor dat je er op een nog heel andere creatieve manier mee aan de slag gaat. Het is een beetje extra ruimte in de slaapkamer, waarin je de mogelijkheid hebt om het mooi en netjes uit het zicht op te bergen.

Uiteraard werken de lades heel eenvoudig, en schuiven ze zonder problemen in en uit. De lades in het houten bed zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de rest van onze bedden, zodat je daarmee zeker weet dat je een goede keuze maakt. 

Houten bed met dubbele lades

Een houten bed met dubbele lades is de beste manier om ervoor te zorgen dat je nooit meer ruimte tekort komt om iets op te bergen. Dus merk je dat het nu nog wel eens blijft slingeren, omdat je er eigenlijk geen plek voor hebt? Met dit bed zorg je ervoor dat je eindelijk de ruimte hebt om het echt netjes te maken.

Uiteraard werken we het hout van de lades af in hetzelfde materiaal als de rest van het bed. Dat betekent dat je kunt rekenen op hoogwaardig eiken, natuurlijk in dezelfde mooie kleur. 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95