Ga naar de inhoud

Stabiel en laag massief houten ledikant: lekker en ontspannen slapen

person

gussta

calendar_month 15/06/2022

Een stabiel en laag massief houten ledikant is misschien wel de lekkerste keuze om te gaan slapen. Het bed is goed geschikt om makkelijk in en weer uit te stappen. Dus zoek je een bed dat niet te hoog is, terwijl het toch stoer oogt? Het massieve hout is dan goed geschikt, natuurlijk beschikbaar in allerlei stijlen en afwerkingen.

Het massief houten ledikant is er bijvoorbeeld in eiken en in oud eiken. Bovendien gebruiken we andere houtsoorten, altijd op basis van de beste kwaliteit. Dat blijkt uit het robuuste karakter, net als uit het vochtpercentage na nauwkeurig drogen. Dit voorkomt onnodig kraken en zorgt er in plaats daarvan voor dat het bed juist heel stabiel ligt.

Dus zoek je een mooi bed van hout, dat lekker ligt en er ondertussen voor zorgt dat de slaapkamer een geweldige uitstraling krijgt? Richt de kamer in zoals in een luxe hotel, met een bed dat uitnodigt om lekker te gaan slapen. En waar je ’s morgens weer makkelijk uitstapt, om de dag fris te beginnen. 

Lage instap: makkelijk in en uit bed

Het stabiele en lage bed van massief hout is een relatief laag bed. Dat biedt een aantal belangrijke voordelen, zowel voor senioren als voor anderen. De instap in het bed is lekker laag. Dus heb je normaal gesproken moeite om in het bed te stappen of er ’s morgens uit te gaan? Of zoek je een bed dat voorkomt dat je hier last van krijgt? Het bed is niet te hoog, terwijl het massieve hout zorgt voor een stoere en degelijke uitstraling.

Tip: is de slaapkamer wat kleiner en wil je toch graag een groot bed plaatsen? Ook dan is het heel interessant om de lage instap te gebruiken. Het lagere bed oogt wat minder groot, zelfs als je kiest voor meer breedte. Je ligt lekker comfortabel, terwijl de verhoudingen in de slaapkamer goed blijven.

Bekijk de verschillende mooie houten bedden bij ons in het assortiment. Een aantal modellen is specifiek laag gehouden, vanwege het massieve hout dat we voor het ledikant gebruiken. De stabiele en lage keuze slaapt heerlijk en ziet er geweldig uit. 

Stabiel en stevig: met stalen constructie

De stabiliteit en stevigheid hebben de bedden voor een groot deel te danken aan het massieve hout dat we daarvoor gebruiken. Bovendien is dat niet alles, omdat we in een aantal gevallen ook een stalen frame gebruiken. Daarmee zorgen we ervoor dat het bed als het ware extra ondersteuning krijgt. Het frame hout de verschillende delen stijf en stabiel, ook op het moment dat je in bed gaat liggen. En als jullie samen in bed gaan liggen of als de kinderen er gezellig bij komen.

De bedden zitten op een bijzonder stevige manier in elkaar. Wat dat betreft is het massief houten ledikant goed geschikt voor een duurzaam bed, dat jaren mee kan. Wij voorkomen onnodig kraken en andere geluiden, bijvoorbeeld met het stalen frame dat we toepassen. Daarnaast zorgen we ervoor dat we het hout goed terugdrogen, tot precies het niveau dat er nodig is om er een stevig bed van te bouwen. 

Massief hout voor een stoere uitstraling

Het massieve hout heeft een extra robuuste, stoere en overtuigende uitstraling. Het is er aan de buitenkant natuurlijk niet letterlijk aan af te zien, maar je zal merken dat het anders oogt wanneer je kiest voor massief hout in plaats van een andere samenstelling. Het hout heeft meer gewicht en staat heel stabiel op de vloer van de slaapkamer.

Het massieve hout is er onder andere in eiken en in oud eiken. Dat zijn twee materialen met een prachtige uitstraling, beschikbaar in verschillende afwerkingen en wassingen. Op die manier stem je het bed netjes af op bijvoorbeeld de vloer en de wand, net als op de accessoires die je gebruikt om de kamer gezellig in te richten.

En zoek je in plaats van een stoere en robuuste uitstraling juist een bed dat rustig oogt? Ook dan is het ledikant van massief hout goed geschikt. De bedden zijn er in eenpersoons en in tweepersoons, natuurlijk in de verschillende afmetingen. Dus gaat het je om 90 x 200, om 160 x 200 of om 180 x 200 centimeter? De bedden zijn er ook met extra lengte, in 210 of zelfs in 220 centimeter. Zo weet je zeker dat je in het massief houten ledikant voldoende ruimte hebt om lekker vrij en royaal te slapen. 

Massief houten ledikant kopen

Je hebt online de keuze uit allerlei houten bedden, ook met een massief houten ledikant. Dus gaat het je om een bed dat boven de grond lijkt te zweven? Zoek je naar een hemelbed of ben je vooral benieuwd naar de beschikbare materialen? Bekijk de bedden in rustiek eiken en in oud eiken, net als in vuren of in oud steigerhout. Wij helpen je online inspiratie op te doen en gaan graag met jouw bestelling aan de slag.

Het bed bouwen we speciaal voor jou, bijvoorbeeld in massief hout. We gaan ermee aan de slag, waarna je binnen een aantal weken kunt rekenen op een mooi nieuw bed. Dat bed is gemaakt van het beste hout en bijvoorbeeld voorzien van de stalen constructie eronder. Zo zorgen we ervoor dat het geheel er geweldig massief uitziet, massief aanvoelt en heerlijk comfortabel slaapt. Dus ben je op zoek naar een bijzonder bed, waarmee je kiest voor de beste materialen die er beschikbaar zijn? Bestel online, dan is dat precies waar we voor zorgen. 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95