Ga naar de inhoud

Steigerhout bed met fruitkistjes: creativiteit in de slaapkamer

person

gussta

calendar_month 23/09/2019

Word je enthousiast van een steigerhout bed en wil je daarbij graag gebruik maken van fruitkistjes? Het is een heel mooie manier om materiaal met karakter in de slaapkamer te verwerken. Dat kan bovendien op een paar verschillende manieren, afhankelijk van hoe je de kistjes wilt inzetten.

We zijn jouw specialist in houten bedden, bijvoorbeeld met steigerhout. Ontdek bijvoorbeeld ons steigerhout bed Stealth, waarmee we je graag laten zien hoe goed dit materiaal geschikt is voor het bed. En bekijk daarnaast de andere modellen of doe eerst inspiratie op met de kistjes voor het fruit. Je kunt ze namelijk zowel onder het bed als ernaast gebruiken. Of allebei natuurlijk, als je er zoveel mogelijk van in je slaapkamer neer wilt zetten.

Fruitkistjes bij het bed: twee mooie mogelijkheden

Fruitkistjes combineren uitstekend met het steigerhout. De combinatie lijkt altijd zo bedacht te zijn, ook als je er zelf voor zorgt dat je de beiden op een voordelige manier bij elkaar kunt brengen. We zetten twee mogelijkheden voor je op een rij om er creatief mee om te gaan:

  • Fruitkistjes onder het bed
  • Nachtkastjes van fruitkisten

Fruitkistjes onder het bed

De fruitkistjes zijn goed geschikt voor onder het steigerhouten bed. Het is een heel makkelijke manier om voor wat extra opbergruimte te zorgen, zonder dat je daar iets van ziet op het moment dat je ze onder het bed schuift.

De kistjes passen goed onder een gemiddeld bed, al is het natuurlijk verstandig om dit vooraf even op te meten. Daarmee zorg je ervoor dat het netjes aansluit, waardoor je de kistjes op een stijlvolle manier onder het bed kunt schuiven. Er is voldoende ruimte om het kistje weer te pakken, terwijl het lijkt alsof het bed uit één geheel bestaat.

Het steigerhout bed met fruitkistjes zorgt ervoor dat je daar je nieuwe hoeslakens en dekbedovertrekken in kunt doen. Of dat je er andere spullen in op kunt bergen natuurlijk, afhankelijk van hoe jij er gebruik van wilt maken. Je ruimt de spullen netjes uit het zicht op, terwijl de kistjes en het bed uitstekend bij elkaar passen.

Nachtkastjes van fruitkisten

Heb je geen extra opbergruimte nodig of wil je het bed wat lager houden? Geen zorgen, ook dan is het mogelijk om op een mooie manier gebruik te maken van de kistjes. Je kunt ze inzetten als nachtkastje. Op die manier heb je het hout naast je bed staan, waarmee je het hoofdbord aan de beide zijkanten als het ware een beetje kunt verlengen.

Je kunt de kistjes in de breedte of in de lengte neerzetten, afhankelijk van de lengte die je zoekt. Bovendien kun je die met de open of de dichte kant gebruiken. Je zorgt daarmee voor een tafeltje in plaats van een kastje, of een ruimte waar je daadwerkelijk een aantal spullen in kunt leggen.

In de beide gevallen is het steigerhout bed met de fruitkistjes een heel mooie combinatie. Zet er een lampje op, leg de oplader voor je telefoon alvast klaar of houd ze juist leeg en netjes. Je kunt er alle kanten mee op, voor een flinke portie creativiteit in de slaapkamer.

Steigerhouten bed: stralend middelpunt

Of je nu gebruik maakt van de fruitkistjes of niet, het is een uitstekend idee om voor het bed te kiezen voor steigerhout. Het materiaal is relatief voordelig en heeft aan de andere kant toch ontzettend veel karakter in zich. Het hout heeft van zichzelf een warme uitstraling en trekt op een subtiele manier de aandacht. Daarmee krijgt het bed letterlijk en figuurlijk een centrale plaats in de slaapkamer. Dat biedt je bovendien de kans om de rest van de kleuren en het interieur daar op een leuke manier op af te stemmen.

Met een steigerhouten bed zorg jij voor een warm element met karakter. Stem daar vervolgens bijvoorbeeld het beddengoed op af. Je kunt daarvoor onder andere gebruik maken van een lichte groene tint, net als andere pasteltinten. En wil je het geheel juist wat stoerder en robuuster laten ogen? Kies dan voor zwart, bruin en de grijze tinten. Die kun je verder goed combineren met goud, waarmee er een meer luxe en klassieke uitstraling ontstaat. Het laat zien dat je met het bed van steigerhout meerdere kanten op kunt, zowel met als zonder de fruitkistjes eronder of als nachtkastje.

Specialist in houten bedden

We zijn jouw specialist in houten bedden, waarmee je kunt rekenen op de mooiste vormgevingen en een bed vol met karakter. Het hout leeft en zorgt voor warmte in de ruimte. Op die manier kun je jouw slaapkamer prachtig inrichten, te beginnen met het bed. Dit moet de meeste aandacht krijgen, als centraal element waar je de rest vervolgens bij kunt combineren. We laten je graag zien welke bedden van steigerhout en andere houtsoorten er beschikbaar zijn, om daarmee op je gemak inspiratie op te doen.

Benieuwd naar de manier waarop we dit type hout verwerken tot de bedden? Ontdek de bedden van steigerhout. Het materiaal is relatief voordelig en daardoor uitstekend geschikt voor bij jou in de slaapkamer. Uiteraard maken we de bedden in de verschillende afmetingen en is er ook maatwerk mogelijk. Will je een lekker groot bed om in te ploffen of moet het allemaal in een wat kleinere kamer passen? Geen zorgen, wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Bekijk de houten bedden van steigerhout en de andere materialen of neem contact op als je vragen hebt. We horen graag van je!

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95